≫ 

"Moj otac se prevrće u grobu, Sabinu samo pare zanimaju!" Prva ispovest Sinanovog sina Rašida kojeg je pevač u zatvoru posetio samo jednom

- Razumem da ona hoće da obezbedi sinove iz prvog braka, kao i dete svoje sestre. Nemam ništa protiv toga, ali ne treba da ugrožava decu mog oca - kaže Rašid Sakić

  • 10
Sinan Sakić, Foto: ATA Images

Nakon što je supruga Sinana Sakića, Sabina, rekla da prolazi kroz pakao zbog Sinanovog sina Rašida koji navodno želi da joj oduzme kuću, oglasio se upravo on!

Rašid Sakić u ispovesti kaže da njegovu maćehu Sabinu samo novac zanima, te da je ona "maltene ubila Sinana".

Sinanova udovica preživljava pakao zbog pevačevog sina koji je bio osuđen na 12 godina zatvora, Rašid hoće da oduzme Sabini svu imovinu?

Rašid, koji je osamnaest godina proveo u zatvoru zbog ubistva, kaže da je platio za svoje greške i da jedino što traži od maćehe jeste stan od 90 kvadrata u Loznici koji mu je otac namenio za života.

- Moju bol i patnju niko ne može da razume. Platio sam za svoje greške, a sada proživljavam pakao zbog maćehe, koju samo novac zanima. Živim u stanu od 40 kvadrata, a otac mi je rekao da će mi ostaviti nekretninu od 90 da bih u njoj mogao da zasnujem porodicu. Međutim, Sabina se pravi luda i od tog stana je napravila atelje. Bolje slika onaj Kristijan Golubović lenjirom, od nje! - kaže Rašid.

Rašid Sakić, Foto: Marko Jovanović

Kako kaže, najviše ga boli to što je dozvolio da Sabina izvede Sinana iz bolnice.

- Tako ga je maltene ubila. On je bio u teškom stanju, a Sabina se pravila pametnija od svih lekara. Najpre ga je izvukla iz državne institucije i odvela na privatnu kliniku, pa joj je tamo bilo skupo i vratila ga kući, gde je i umro. Nije imao negu i pažnju kao u državnoj bolnici. Ovo je odvratno što pričam, ali je to živa istina - priča Rašid.

Dan kada je Sabina izvela Sinana iz Kliničkog centra, Foto: Telegraf

Problemi u porodici su, kaže, nastali zbog novca.

- Nažalost! Maćeha mi nikad nije mislila dobro. Kao dete me je tukla. Nikad se nisam osećao dobro u njenom okruženju. Razumem da ona hoće da obezbedi sinove iz prvog braka, kao i dete svoje sestre. Nemam ništa protiv toga, ali ne treba da ugrožava decu mog oca. Nisam ja kriv što njeno mlađe dete otac nije priznao. Ušla je u rat sa mnom zbog jednog stana. Govori kako se moj otac prevrće u grobu zbog mene, a zapravo je zbog nje. Pljuje me na sve strane, toliko da od sramote u grad ne mogu da izađem. Želim da ljudi znaju pravu istinu, a ne da me gledaju kao monstruma - priča Rašid, koji priznaje da ni on nije cvećka.

- Tačno. Ja sam pravio greške i za to sam debelo platio. Sinanove kolege znaju koliko je noći moj otac proplakao zbog mene. Živeo sam životom koji nije u redu. Nikada nisam za sebe rekao da sam zlato i hvalio se, niti tražim da me drugi žale. Da li ja imam pravo na normalan život? Na novi početak? Moj otac bi to želeo i zato Sabini neću da dozvolim to što je naumila - iskren je Sakić.

Sabina Sakić, Foto: Telegraf

Na bolno pitanje, zbog čega Sinan nije dolazio u zatvor da ga obilazi, Rašid kaže:

- Moj otac je bio jako emotivan i slab na mene. Bilo mu je jako teško da me gleda u takvom okruženju. Verujte da mi se duša cepa zbog toga. Jednom prilikom je došao, bio je pripit jer jedino je tako mogao da podnese to što mu je sin iza rešetaka. Ali, plašio se da ga novinari ne uslikaju, da ga ne zovu i ne otvaraju ranu na duši. Smetalo mu je i to što su ga stražari pretresali.

Na priču da je Rašid navodno tukao Sinanovu majku i sestru jer su odbile da mu daju 2.000 dinara, kao i da je polusestri Đulkici slomio dva rebra nakon porođaja, Sakić kaže da niko normalan ne može da poveruje u to.

- Ko normalan može da poveruje u takve stvari. Sestru nikada nisam pipnuo, a kamoli udario. Đulkica i njen muž bili su u zatvoru, a ona je našla da morališe. Očevu majku je oterala sa sahrane. Sve te priče servira Sabina. Provocira me preko poruka, da bih se upecao, kako bi me prijavila policiji. Nisam glup, taj film neće da gleda.

Sinan Sakic sa suprugom Sabinom, Foto: Telegraf

Na pitanje da li je ukrao sef iz kuće Rašid je negativno odgovorio, pa za krađu optužio polusestru.

- To je Đulkica uradila, a ne ja. Uzela je to i pobegla kod muža u Grčku. Ona je zla, a ja sam dežurni krivac za sve. Eto kakvi su to ljudi. Najlakše je mene okriviti za sve, jer ja sam bio u zatvoru, pa onda sam za sve kriv. Zaprepastili biste se kada biste zaista znali kakva je Sabina, kao i moja sestra i svi oni koji su spremni na sve zbog novca - zaključio je Rašid.

Sinanova ćerka Đulkica i žena Sabina, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Džejeva ćerka pred ocem zapevala Sinanov hit, a onda su krenule suze

VIDEO: U Loznici sahranjen Sinan Sakić, na dženazi više od 1000 ljudi

VIDEO: Sinan Sakić o svom životu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    16. avgust 2018 | 16:34

    Rašid je Sinanovo dete a Sinan ima i sina Meda iz prvog braka. Imaju i ta deca pravo na očevinu. A on je svoje greške (Rašid), skupo platio. Sad ova hoce da ga dokusuri. E pa nije fer.

  • Aca

    16. avgust 2018 | 14:06

    Brate puna podrska za tebe.

  • milos

    16. avgust 2018 | 14:35

    a sta je pa ta sabina odakle joj pravo da lisi ocevinu sinanove decu.on ima i cerku a sabina sve uzela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA