"I ja sam dete razvedenih roditelja, ali..." Milica Pavlović emotivno o Kiji i razvodu od Slobe (VIDEO)

Milica i Kristina imaju dobar odnos, pa jedna drugoj često upućuju niz komplimenata

  • 30

Milica Pavlović 11. avgusta napunila je 27 godina, ali je žurku za prijatelje organizovala u sredu, 15. avgusta u jednom hotelu u Beogradu.

Milica je sa osmehom dočekivala goste, obučena u belo, a pred kamerom Telegrafa otkrila je da su joj mnogobrojne javne ličnosti čestitale divan dan. Svakako i Kija Kockar, sa kojom se Milica zbližila u poslednje vreme.

- Ona je izvanredna devojka i javno mi je čestitala, na svom Instagram profilu. Isto tako, dosta javnih ličnosti je to uradilo, i drago mi je zbog toga - rekla je Milica sa osmehom.

Milica i Kija, Foto: Marko Jovanović/Nikola Tomić

Nezaobilazno pitanje bilo je i kako ona komentariše razvod Kije i Slobodana Radanovića.

- Ne bih to komentarisala, iskreno. To je teška životna priča njihova... Nije prijatno nijedan razvod komentarisati. I ja sam dete razvedenih roditelja. Da me neko ne shvati pogrešno, apsolutno nemam nikakav problem sa tim. Ponosno to kažem, jer sam izašla iz te priče kao razumno, zdravo i srećno dete, ali verujem da to nije nimalo prijatna stvar - objasnila je Pavlovićeva.

VIDEO: Milica odgovorila na Kijin komentar da bi se ljubila sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruska

    16. avgust 2018 | 19:05

    K I J A 💟 💟 💟 💟 💟

  • Una

    16. avgust 2018 | 17:16

    Kija super si

  • IQ PEVALJKA

    16. avgust 2018 | 19:15

    sad vidite IQ pevaljka - ona je dete razvedenih roditelja ALI KIJA NIJE! Njena majka NIKAD nije bila u braku sa njenim ocem -štoviš - napravila je dete SA OŽENJENIM! Da joj prevedem: kija NIJE DETE RAZVEDENIH RODITELJA, MILICA, sedi jedan"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA