≫ 

Znam šta bi on voleo... Veljko otkrio kojom profesijom bi Arkan, da je živ, voleo da mu se sin bavi, pa otkrio pravi razlog zašto je počeo da se bavi boksom

- Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu, niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat - kaže Ražnatović

  • 4
Veljko Ražnatović, Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana retko spominje u medijima, a češće na društvenim mrežama podeli emotivnu fotografiju ili poruku, koja uvek pokrene lavinu emocija kod onih koji ga prate.

Svačiji čovek nije čovek... Cecin sin odveo verenicu na Kipar, a poruka koju joj je uputio mnoge je ostavila bez teksta (FOTO)

Međutim, Veljko je sada u iskrenom intervjuu pričao o Željku, otkrivši šta misli - da li bi otac, da je živ, bio ponosan na to što je izabrao da profesionalno trenira boks, umesto nekog ozbiljnog posla.

Iskreno, mislim da bi moj otac najviše voleo da sam ja neki diplomata, magistar, ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio krajnje ponosan na mene. Koji otac ne bi bio? Mene tek čeka veliki trijumf - kaže Veljko.

Veljko Ražnatović nokautirao rivala i poslao ga u bolnicu, Hitna pomoć ulazila u ring da spasi Italijana (VIDEO)

Veljko na grobu svog oca, Foto: Instagram/vraz96

Kako objašnjava, boks je izabrao kako bi sa leđa skinuo sve stereotipe koje je godinama vukao.

- Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čoveka - priznao je Veljko.

Kako je objasnio, privlači ga slava koju ima nakon svakog dobijenog meča, i baš ništa ne može da nadmaši osećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom.

Veljko Ražnatović ispozirao pored tigra na merenju za meč u Končarevu

Kada se osvrne na porodične odnose, Veljko je takođe veoma precizan dok iznosi svoje mišljenje.

- Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu, niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat - rekao je Veljko koj se svakodnevno bori protiv predrasuda koje postoje prema njemu zbog majčine popularnosti.

Ceca i Veljko, Foto: Instagram/ aceisb4ck

- To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente - objasnio je Veljko.

VIDEO:  Veljko Ražnatović nokautirao protivnika, intervenisala Hitna pomoć

(Telegraf.rs/Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    17. avgust 2018 | 14:01

    Bjezi od medija i zelje za slavom. Setaj, radi na sebi da budes dobar covjek, kad ti je Bog dao da ne moras da razmisljas o drugim stbarima.

  • xxx

    17. avgust 2018 | 17:03

    Jeste boris se za zivot malo juce, cim nisi u stanju da se branis sudija prekida mec. Moze da uspe jedino da ode negde preko jer je Srpski boks nikakav.

  • Čoče pg.

    17. avgust 2018 | 12:07

    Svaka cas mali sad sam poceo da mislim da si tatin pravi sin a ne cecina razmazena igracka !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA