≫ 

Tužilaštvo odbacilo prijavu Luke Lazukića protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca

Prijava je podneta početkom maja i tada je Tužilaštvo naložilo policiji da ispita sve detalje navodnih pretnji, kao i moguće svedoke.

  • 3

Nataša Bekvalac, Luka Lazukić i Dragoljub Bekvalac, Foto: A. Nalbantjan, ATA images/Marko Jovanovic

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Luka Lazukić, treći muž pevačice Nataše Bekvalac podneo protiv njenog oca Dragoljuba.

Reč je o prijavi koju je Luka podneo pošto mu je Dragoljub, navodno, pretio u emisiji na RTS-u.

Posle tri nedelje Luka Lazukić uspeo da ostvari kontakt sa ćerkom Katjom! (FOTO)

Kako je juče saopšteno iz Tužilaštva, prijava je odbačena jer se ne radi o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, što znači da Lazukić, ukoliko želi, može da podnese privatnu tužbu protiv uskoro bivšeg tasta.

Prijava je podneta početkom maja i tada je Tužilaštvo naložilo policiji da ispita sve detalje navodnih pretnji, kao i moguće svedoke.

Dragoljub Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Takođe, naloženo je i pribavljanje snimaka iz TV emisije u kojoj je gostovao Bekvalac. Pošto je sve što je traženo stiglo, Tužilaštvo je našlo da nema osnova da oni pokreću krivični postupak.

Inače, protiv Lazukića je pred Prvim osnovnim sudom započeo glavni pretres pošto je optužen za porodično nasilje nad suprugom. On je na početku suđenja negirao navode Tužilaštva, a za naredno je zakazano saslušanje pevačice.

Otac Nataše Bekvalac počeo da plače u emisiji, u suzama izneo sve detalje koje mu je ćerka ispričala (FOTO)

Biznismen je u međuvremenu Prvom tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv Nataše zbog lažnog prijavljivanja, ali će o njoj da bude odlučivano po okončanju sudskog postupka. Pored toga, Lazukić je podneo još jednu prijavu protiv Bekvalčeve kojom je tereti za krivično delo ucene. On tvrdi da mu je bivša supruga sa mejl adrese koju koristi poslala nekoliko poruka u kojima mu, kako navodi preti, ucenjuje ga i vređa.

VIDEO: Nataša pokazala koliko je smršala

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cane

    17. avgust 2018 | 18:36

    Prvi poraz za Lazukića i pobeda za pravdu.

  • Sofi

    17. avgust 2018 | 12:16

    Bas me cudi. Posto je poznato da Lazukic govori istinu. :) Jos njega da osude, pa da mu njusku vise nikad ne vidimo. Podrska za porodicu Bekvalac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA