≫ 

"Kao da mi fali trećina mene, sa ove dve trećine nastavljam dalje..." Milić progovorio o ćerki Maji, pa uputio jaku poruku svim roditeljima

Milić je otvorio dušu

  • 0

Milić Vukašinović po prvi put je bio na nekom javnom događaju nakon tragične smrti njegove ćerke Maje. Poznati roker sa suprugom posetio je 16. po redu Bir fest, gde je podržao svog kolegu Neleta Karajlića, koji je imao nastup za pamćenje.

Milić je pristao da popriča sa našom ekipom, pred kojom je bez zadrške izneo svoje emocije.

- Osećam se kao da mi fali trećina mene... Sa ove dve trećine nastavljam dalje - rekao je Milić za Telegraf.rs i dodao:

- Deca su odlično, ova faza je još za njih vrlo bolna jer ako im se ne kaže, oni imaju telefone i nađu na internetu, saznaju neke stvari. Obzirom da oni nisu bili sa majkom, nego u dečjem selu, tamo su uslovi su fenomenalni, te žene koje paze na njih se trude da to prođe što bezbolnije - objasnio je Vukašinović, koji je zatim deci i roditeljima poslao snažnu poruku.

Milić Vukašinović sa suprugom, Foto: ATA Images

- Teško je reći nešto što može nešto da promeni kad je takva situacija u pitanju. Nemoguće je držati dete pod staklenim zvonom, odvojiti o društva, od života. Najbitnije je da deci usade porodično vaspitanje i lepotu porodičnog života koju treba da ponesu i da onda shvate da će sve to da izgube ako se odaju narkomaniji - zaključio je roker.

VIDEO: Supruga Milića Vukašinovića izašla iz stana, ali nije želela da daje izjave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA