≫ 

Srpska zvezda u luksuznom hotelu u Bodrumu: Milica Pavlovic pevala turskim milionerima!

- Njen dolazak u Bodrum je izazvao i interesovanje turskih medija - rekao izvor upućen u situaciju

  • 15

Milica Pavlović je u sredu velikom proslavom u jednom prestoničkom hotelu u društvu prijatelja proslavila svoj 27. rođendan, a nakon lude žurke je odmah spakovala kofere i otputovala u Tursku, gde je imala svoj prvi internacionalni nastup.

Naime, menadžment jednog luksuznog hotela u Bodrumu je ovog leta napravio listu velikih zvezda iz mnogih evropskih zemalja, pa su tako iz Srbije želeli da ugoste upravo Milicu.

- Ovaj Miličin nastup je bio po mnogo čemu drugačiji. Na prvom mestu je reč o nastupu u hotelu koji je organizovan samo za uspešne ljude i elitu, budući da je menadžment luksuznog hotela želeo da ovog leta svojim gostima ponudi drugačiji i ekskluzivniji program. Milica je za potrebe ovog nastupa morala i da koriguje svoj repertoar, pa je tako uz svoje velike hitove pevala i mnoge popularne pesme na raznim jezicima. Turke je posebno oduševilo kada je Milica zapevala pesmu "Memleketim" koju u originalu izvodi Ajten Alpman, što je bilo propraćeno ogromnim aplauzom. Njen dolazak u Bodrum je izazvao i interesovanje turskih medija, koji su danas objavili zaista lepe reportaže o Miličinom nastupu, a posebno su istakli da je bila veoma ljubazna i da je izašla u susret svima koji su želeli da se fotografišu sa njom - otkriva izvor.

Plakat koji se najavljuje nastup Milice Pavlović Foto: Samet Aday

Milica je prezadovoljna kako je protekao ovaj neobičan angažman, a nas je zanimalo da li joj je zapao za oko neki turski milioner.

- Zaista sam zadovoljna kako je prošao ovaj nastup, ovo je prvi put da sam imala priliku da pevam ljudima koji nisu sa našeg govornog područja, kao i malo drugačiji repertoar. Bodrum je predivan, generalno je Turska divna zemlja i oduševili su me ljudi, koji su neverovatno ljubazni i prijatni. Moram da priznam da me je pomalo iznenadilo i interesovanje turskih medija za moj nastup, ali su mi tamošnji pripadnici sedme sile rekli da su me primetili još prošle godine, kada su svi svetski portali pisali o meni... Što se tiče publike, odnosno muškog dela, ja sam u Bodrum došla pravo sa mog rođendana, bila sam iscrpljena i premorena, ako mi verujete jedva sam uspela da vidim članove svog benda, iako su bili na metar od mene - kaže Milica uz osmeh.

Nastup Milice Pavlović Foto: Samet Aday

VIDEO: Milica Pavlović proslavila rođendan sa kolegama i prijateljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    18. avgust 2018 | 23:57

    Fora je u tome sto kad ona ima obican nastup u turskoj , pise se da peva za milijardere i za elitu cuvenu , isto kao kad nam nametnu da su neke sekretarice iz eu najbitnije za sve , a one dizu slusku i nose kafe . Taki je zivot.

  • Boža zemunac

    18. avgust 2018 | 23:29

    " Zvezda ".

  • Tripko

    19. avgust 2018 | 00:06

    Cija "zvezda"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA