≫ 

Gorelo Ušće! Luda žurka četvrte večeri Beer Festa uz Sunshine, Bad Copy i E-Play (FOTO)

Najudarnije veče tradicionalnog Belgrade Beer Festa proteklo je u znaku sjajnog raspoloženja i uživanja u više od 300 vrsta piva

  • 2
Sunshine Foto: ATA Images

Četvrti, pretposlednji dan Beer Festa protekao je u sjajnom raspoloženju, a zvezde večeri bili su bendovi Sunshine, Bad Copy i E Play.

Obožavaoci repa i hiphopa, ali i onog tvrđeg zvuka, pali su u trans pevajući svaku pesmu sa dobro poznatim sastavima, a oni koji nisu bili zasigurno su mnogo propustili!

I vreme je ove udarne festivalske večeri poslužilo ljubitelje piva, pa nije bilo mesta nikakvom nerviranju, već je samo bilo potrebno da sa sobom ponesete dobro raspoloženje i prepustite se uživanju u nekom od tri stotine vrsta piva, koliko je i ove godine bilo u ponudi.

Na glavnoj bini Beer Festa nastupili su bendovi "Love Hunters", "E-Play", "Let 3", "Ortodox Celts", dok su "Sunshine" i "Bad Copy" zabavljali publiku na spektakularnoj Inovativnoj bini.

E-Play Foto: ATA Images
E-Play Foto: ATA Images

Žestoki Novosađani "Love Huntersi" su "pržili" na gitarama, a nisu propustili priliku ni da šalju poljupce publici, "E-Play" je poručio: "Vidimo se ubrzo, kada budemo proslavljali 20 godina rada, krajem godine!", a dok su završavali "Sunshine" je počeo da zagreva masu.

Bane je pozdravio publiku sa: "Dobro veče, dragi ljudi! Š'a ima?", a zatim su se nizali dobro poznati hitovi "Misli mene gone", "Neću da se predam", "Gracija" i mnogi drugi, u kojima su uživale sve generacije, od 7 do 77.

Sunshine Foto: ATA Images
Sunshine Foto: ATA Images

Sunshine Foto: ATA Images

Nešto pre ponoći na binu su izašli sjajni "Bad Copy" koji su dočekani vriskom i počeli da nižu svoje hitove u odličnom raspoloženju. Pevala je publika sa njima u glas "Uno, duo, tre", "Žurka", 'Esi mi dobar?" i mnoge druge.

Bad Copy Foto: ATA Images

Foto: ATA Images
Bad Copy Foto: ATA Images
Bad Copy Foto: ATA Images

"Ortodox Celts" nastupili su već tradicionalno na glavnoj festivalskoj bini, a svi oni koji su želeli da se razonode na drugi način uživali su u luna parku, koji je i ove godine bio krcat.

Za sve koji su ispijajući pivo ogladneli, ponuda hrane bila je raznovrsna, te ste tako na štandovima mogli naći sve - od raznih grickalica do pljeskavica, kobasica i drugog roštilja, kao i svake godine.

Foto: ATA Images

Ekipe obezbeđenja bile su pojačane sa rigoroznim sistemom na ulazima, broj redara je bio dupliran, a često su se mogli videti i policajci koji su u uniformama i civilu šetali festivalskim prostorom.

Pretposlednje veče Beer Festa prošlo je bez većih incidenata, a žurka uz pivo trajala je sve do zore. Večeras je nastavak - velika završnica još jednog, 16. po redu Belgrade Beer Festa!

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

VIDEO: I Van Gog zapevao na ovogodišnjem Bir Festu

VIDEO: Ju grupa "zapalila" masu na Bir festu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    19. avgust 2018 | 10:38

    Kakav je naziv festa u opste ?Pivski fest,ili medvedov fest sta je u prevodu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA