≫ 

20. godina legendarnog hita “Lepa si Pamela”: Velika žurka u nedelju na Beer Festu uz Blažu i Kljunove (VIDEO)

- Biće sjajna zabava u nedelju jer pivopije su najbolja publika na svetu - rekao je Blaža pred novi nastup na beogradskom Ušću

  • 0

Poslednjeg dana Beer Fest-a očekuje nas nastup Prljavog inspektora Blaže i njegovih vernih Kljunova. Svirka se očekuje sa velikim nestrpljenjem obožavoca kultnog inspektora rokenrola jer je ovogodišnji koncert je u čast proslave 20. godina albuma “Seks, droga i Bodiroga” i pesme “Lepa si Pamela”.

Povodom toga Blaža nam je dao izjavu:

- Biće sjajna zabava u nedelju jer pivopije su najbolja publika na svetu. Neki od naših najboljih nastupa su se desili upravo na Beer Festu, a sada imamo razlog više da damo maksimum. Pamela će se pojaviti na video bimu pošto je u Francuskoj kod novog dečka”. Pitali smo da i Blažu da li je posetio ovogodišnji Beer Fest, a on je kroz smeh odgovorio:

- Kod mene u kraju ispred diskonta pića su svakodnevna pivopijska druženja. A i zapeva se k’o na Beer Fest-u kada ode gajba piva - naveo je Blaža

Blaža i Kljunovi nastupaju u nedelju, pola sata posle ponoći i praktično zatvaraju Beer Fest.

Inspektor Blaža i kljunovi - "Lepa si Pamela":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA