≫ 

10 godina kasnije na istom mestu! Andrija Milošević oduševio fanove "Survivora", a žene odlepile zbog njegovog šmekerskog imidža i nove kilaže! (FOTO)

Glumac je posle deset godina posetio Panamu i prisetio se uzbudljivog perioda kada je bio deo projekta "Survivor"

  • 1
Andrija i Sandra na jednom od prošlih letovanja Foto: Instagram/_djedja_

Andrija Milošević sa devojkom, ujedno i koleginicom, Aleksandrom Tomić, uživa na godišnjem odmoru daleko od Beograda, a njih dvoje su se ovaj put odlučili za sjajnu Arubu. 

Osim toga, posetili su i Panamu, u koju se Andrija vratio deset godina kasnije, koliko je prošlo otkako je bio deo projekta "Survivor".

- Nakon deset godina, ponovo u Panami. Pozdrav za sve moje survajverce, za sve sjajne ljude koji su pravili nešto potpuno novo, hrabro i uzbudljivo... - napisao je Andrija u komentaru, a fotografijom je mnoge prijatno iznenadio, s obzirom na to da izgleda potpuno šmekerski.

Znam da me on čuje... Andrija Milošević objavio snimak sa flamingosima, prisetio se Marinka Madžgalja (VIDEO)

Andrija Milošević Foto: Instagram/andrijamilosevic_official

Osim komplimenata za sjajnu fotografiju, tu su bili komentari na račun njegove nove kilaže, odličnog izgleda, kao i novog imidža koji se ženama očigledno veoma dopada, jer svoje oduševljenje nisu sakrile.

VIDEO: Sunovrat holivudskog lepotana: Šta se desilo Džoniju Depu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA