≫ 

Jelena Veljača objavila sliku ćerkice, pitali je: "Ko je to? Mala Srpkinja?", ona se razbesnela, pa odgovorila oštro i konkretno! (FOTO)

Lepa hrvatska glumica koja se nedavno preselila u Beograd nije bila lenja da korisniku Instagrama koji je ostavio komentar ispiše podužu poruku, koja je naišla na veliku podršku njenih fanova

  • 24
Jelena Veljača Foto: Instagram/jelka12

Jedna od najuspešnijih hrvatskih glumica i scenaristkinja Jelena Veljača nedavno se sa sada već bivšim suprugom Draženom Čučekom i ćerkicom Lenom preselila iz Zagreba u Beograd, gde je zbog posla započela novi život.

Jelena se često oglašava na društvenim mrežama i svakodnevno obaveštava pratioce o tome kako teče novi život u Beogradu u kojem inače uvek voli da boravi i kojem se uvek vraćala, pa joj ni život u "belom gradu" nije strašno pao. Obaveštava ih i o tome kako se uklopila mala Lena koja je krenula i u vrtić, a nedavno se Jelena kao ponosna majka pohvalila kako se njena mezimica sama obukla za druženje sa drugarima.

- Ono kad se Lena sama obuče za vrtić i ti ponosno shvatiš da krv nije voda - napisala je Jelena, a na slici je bila malena lena u preslatkoj crvenoj kombinaciji.

Jelena Veljača sa ćerkicom Foto: Instagram

S obzirom na to da je u heštegovima napisala i "Beograđanka", bilo je onih kojima se to baš i nije svidelo, pa su negodovali.

- Ko je to, mala Srpkinja? Je li to beogradsko dete? - pitao je Jelenu jedan od pratilaca, a ona nije bila lenja da mu odgovori.

Mala Lena se sama obukla za vrtić, a Jelena je uz ovu fotografiju stavila hešteg "Beograđanka" Foto: Instagram

- To je dete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promene s 2 godine i 8 meseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu bejbisiterku, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njenom uspehu, pa i tome što govori "moje drugarice" i što s veseljem ide u vrtić i bira odeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dete na prvom mestu strepim pred svakom promenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njen uspeh. A vaša insinuacija da je biti "mala Srpkinja" nesto ružno je za mene neprihvatljiva - napisala je Jelena.

Jelena Veljača se sa bivšim suprugom i ćerkicom iz Zagreba preselila u Beograd radi posla Foto: Instagram/jelka12

- Ni jedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lepa. Lena je Hrvatica u Bg-u, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dete i dobra žena i građanka sveta, te velikodušna i otvorena prema svima. Rat je užasna stvar, jasno je ko je gde i kada bio agresor, ali to nema baš nikakve veze s mojim detetom, njenim drugarima i 2018. godinom u kojoj mi krećemo u drugu nedelju vrtića. Smatram vaše pitanje stravično nepristojnim - završila je Veljača svoj odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    30. avgust 2018 | 20:16

    Pa ako ti je jasno ko je agresor sta radis onda ovde? Da jedan Srbin u ZG izjavi nesto slicno, lincovali bi ga bukvalno!

  • You

    30. avgust 2018 | 22:42

    Bože koliko mi je dosadan život kad pročitah ovo do kraja...

  • Realno

    30. avgust 2018 | 21:03

    Ako je sa :jasno je ko je bio agresor mislila na Hrvate koji su proterali onoliko Srba, onda je ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA