Darko Rundek i takmičenje u brzom ispijanju piva obeležili drugi dan Zrenjaninske manifestacije (FOTO)

Bis je ispraćen ovacijama, jer je Rundek izveo čuvenog "Šejna", "Šal od svile" i "Kurdistan" a mnogobrojni fanovi su nastavili s aplauzom i nakon završetka koncerta

  • 1

Drugi dan manifestacije 33. Dani piva u Zrenjaninu protekao je u sjajnoj atmoseferi i raznovrsnim programima na čak 15 lokacija u gradu na Begeju.

Posetioci prosto nisu mogli da se odluče gde će pre – na privredno turističku i kulturno umetničku promociju Dan republike Mađarske, degustaciju riblje čorbe na XXXV Zlatnom kotliću i XI Memorijalu Đula Farkaš ili takmičenju u brzom ispijanju piva.

Muzički program na Žitnom trgu otvorio je bend Bubamare, zatim su Kilo Kilo Banda razveselili prisutne opuštenim rege ritmom, da bi maestralni Darko Rundek suvereno zagospodario binom, nižući hitove "Ena", "Tamni jorgovan", "Pješčane oluje", "Ruke" na opšte oduševljenje publike.

Foto: Promo/ Dani piva

Bis je ispraćen ovacijama, jer je Rundek izveo čuvenog "Šejna", "Šal od svile" i "Kurdistan" a mnogobrojni fanovi su nastavili s aplauzom i nakon završetka koncerta.

Foto: Promo/ Dani piva

Večeras koncertom Zrenjaninske filharmonije, soliste Bele Mavraka i NS Big Benda počinje program na velikoj bini Trga slobode, na kojoj će za vikend nastupiti najveće zvezde ovogodišnje manifestacije – Bajaga i Instriktori i Riblja Čorba (31.08), Marija Šerifović (1.09) i Lexington (2.09).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tripko

    31. avgust 2018 | 14:17

    Pa gde su nasi kućobrani da zabrane sad Rundeka hahahaha salim se mi smo kulturna zemlja za razliku od drugih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA