Luna pred ulazak u "Zadrugu 2" progovorila o Ceci i Veljku, pa otkrila da li se posle svega čula sa Anastasijom!

Ma ja sam bila sa svakim dečkom svoje drugarice - rekla je Luna

  • 29

Modna blogerka i zvezda Zadruge Luna Đogani pred ulazak u novu sezonu rijalitija na ružičastoj teleiziji, progovorila je o Ceci, Veljku i Anastasiji Ražnatović.

Kako se tokom boravka u rijalitiju i Luninih tvrdnji da je bila u emotivnoj vezi sa Veljkom oglasila Ceca i demantovala blogerkine reči, Đoganijeva je progovorila o onome što je folk diva rekla - da Luna i Veljko nikada nisu bili zajedno.

- Ceca je žena koju ću ja uvek poštovati, hvala joj na lepim rečima, samo mi nije jasno što je rekla da nisam bila sa Veljkom. Mene je najviše povredilo što me je Anastasija zamenila dečkom, dozvolila je da nas muškarac odvoji - rekla je Luna.

Luna Đogani, Foto: Marko Jovanović

- Ma ja sam bila sa svakim dečkom svoje drugarice. (smeh) To je laž, ali sada svima želim samo sreću - objasnila je Luna.

Đoganijeva je uprkos nesuglasicama sa Anastasijonm objavila njenu pesmu "Savršen par" na svom Instagram profilu.

Luna izbacila sliku u modelu iz nove kolekcije, Kijini fanovi tvrde da je ponovo sve ukrala! (FOTO)

- Podržala sam Anastasiju i uvek ću je podržati. Meni se stvarno pesma svidela i to je sve. Nismo se čule i verovatno nećemo, ali ja njoj želim svu sreću i da napravi još mnogo hitova - rekla je blogerka koja od Zadruge 2 očekuje da joj pruži priliku da se u ovog puta u rijalitiju pokaže najboljem svetlu.

Luna Đogani, Foto: Marko Jovanović

- Hoću da pokažem pravu Lunu, nju još mnogi nisu upoznali. Neću dozvoliti da me išta više izbaci iz koloseka, ja nisam negativan čovek kakva sam bila u prošloj sezoni, a priznajem, i novac koji su mi ponudili je bio isto presudan - otkriva Luna i dodaje:

- Ružni komentari me više ne dotiču, Kiju i Slobu sam ostavila u prošlosti. Ovo je nova Luna, koju više niko neće da gazi, niti da ponižava - kaže blogerka.

Luna Đogani, Foto: Marko Jovanović

Kako je Slobodan Radanović nedavno izjavio da ne bi bio ni sa Kristinom Kockar, ali ni sa Lunom, Đoganijeva je prokomentarisala pevačeve reči.

- Nije me to pogodilo, ja njemu ne želim ništa loše. On je dobar momak i nadam se da će naći novu devojku i da će biti voljen, kao što sam i ja raspoložena da ponovo budem zaljubljena i srećna. Pošto ponovo neću dugo biti u "stvarnom svetu", možda se i zaljubim u "Zadruzi" - zaključila je Luna.

VIDEO: Razgaćila se! Luna samo u vešu

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasi

    4. septembar 2018 | 13:55

    Molim da imena Anastasije i porodice Raznatovic ova ne pominje.Poznato je sta je uradila..onda kada se to nije ocekivalo. Poznato je sta je pricala na splavovima; a poznato je sta je radila sa posterima Anastasije u Zadruzi. Dakle, doticna se ulizuje ne bi li Raznatovici promenili misljenje i stali NA NJENU STRANU. NE, nece. Oni su se izjasnili. Kija je bila i ostala zena, karakterna, fina i obrazovana, i ONI SU UZ NJU. Tu je tacka. Molim komentar da ide i uredniku. Hvala.

  • Niko

    4. septembar 2018 | 13:41

    Sve sto si imala vec si pokazala......

  • Istina

    4. septembar 2018 | 12:46

    Luna ti ces napraviti reprizu, to odaje tvoj katakter.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA