Seksi Hrvatica objavila fotke na kojima se vidi kako vežba, a kad je raširila noge svima su se pogledi zalepili za deo ispod struka! (FOTO)

- Vežbom protiv dosadne kiše - napisala je Nives uz seksi fotografije

  • 2
Nives Celzijus, Foto: Marko Jovanović

Hrvatska pevačica i spisateljica Nives Celzijus otkrila je kako se bori protiv dosade koju prouzrokuje kišno vreme, pa je podelila fotografije na kojima se vidi kako održava svoju figuru, u preuskom crnom bodiju.

Nives je pokazala da redovno vežba, pa je zbog toga veoma rastegljiva, a prizor koji je pevačica podelila na svom Instagram profilu, mnoge muškarcde bacio je na kolena.

Vežbom protiv dosadne kiše -  napisala je Nives koja pozira u preuskom bodiju, a u prvom planu su njeni mišić i dobro oblikovana zadnjica.

Vrela Nives obukla seksi bodi, a onda je uradila špagu na nesvakidašnji način: Zbog njene nove fotke muškarci se nisu odvajali od ekrana (FOTO)

Nives Celzijus, Printskrin: Instagram
Nives Celzijus, Printskrin: Instagram

Pevačicini pratioci oduševljeni su njenim sposobnostima, pa je u komentarima na račun izgleda i umeća dobijala samo reči hvale.

Međutim, komentar jedne devojke nasmejao je sve: "Ja mislim kad bih ja to uradila, da me ni vatrogasci ne bi mogli otpetjati".

Nives Celzijus, Printskrin: Instagram
Foto: Instagram/nivescelsius

VIDEO: Seksi Hrvatica je pre nekoliko godina poželela seks na krovu stadiona, a sada kaže da je aseksualna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA