PRINCEZA POSTAJE KRALJICA: Anastasija Ražnatović potpuno iskreno o novim hitovima, pesmi Kije Kockar, Zvezdi i Partizanu, Ceci, Teodosiću (VIDEO)

Anastasija je otkrila i da li bi snimala duet s Kijom, da li sa svojim dečkom Đorđem planira i nešto više od veze, kako izgleda kada joj se brat Veljko vrati s kik boks meča, koji joj je omiljeni narodnjak, a da nije Cecin, i koji joj je trač o majci najteže pao

  • 9
Anastasija o Veljku, Ceci, Kiji i Teodosiću, Foto: S. Stanisavljev/ATA Images/Marko Jovanović

Do pre samo mesec i po dana Anastasija Ražnatović (20) bila je za mnoge možda samo "Cecina ćerka".

Posle neverovatnog uspeha svog muzičkog prvenca "Savršen par", koji je bukvalno "razvalio" Jutjub sa gotovo 22 miliona pregleda, mlada Beograđanka učinila je da će, na ponos njene majke, Cecu Ražnatović uskoro širom sveta verovatno oslovljavati sa "Tasina mama".

Ćerka najveće srpske folk zvezde izabrala je unekoliko drugačiji muzički put, a u intervjuu za TV Telegraf potpuno iskreno otkriva kako zamišlja svoju karijeru, kao i koji će član njene porodice, uz porodičnu prijateljicu Marinu Tucaković, biti autor njenih narednih hitova.

Anastasija Ražnatović, Foto: S. Stanisavljev

Anastasija je iskomentarisala i svoju konkurenciju - novu pesmu Kije Kockar, ali i album Maje Berović, otkrila da li bi snimala duet s pobednicom Zadruge, da li sa svojim dečkom Đorđem planira i nešto više od veze, kako izgleda kada joj se brat vrati s kik boks meča, da li ona i Veljko navijaju za Zvezdu ili Partizan, koji joj je omiljeni narodnjak, a da nije Cecin, i koji joj je trač o majci najteže pao.

Na kraju se osvrnula i na priče o njenoj navodnoj ljubavnoj aferi s Milošem Teodosićem.

VIDEO 1: Anastasija o karijeri, Kiji, ali i omiljenom narodnjaku koji ne peva Ceca

VIDEO 2: Cecina ćerka iz drugog ugla: O Teodosiću, braku, deci i Veljkovom boksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    7. septembar 2018 | 19:30

    Kija slihtara se vec ponadala 😂

  • Nemanja

    7. septembar 2018 | 19:55

    A Kija pokusala da joj se slihta al Anastasija zna takve da provali vrlo lako. Htela da bude dobra sa Anastasijom da se osveti Luni.

  • Brankica85

    7. septembar 2018 | 19:50

    Jako lepo prica. Super je. Slatka, opustena i ni malo isfolirana. Osvezenje :))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA