≫ 

Bila je jedna od najseksi srpskih voditeljki, fudbaleru je rodila sina, učestvovala u rijalitiju, a onda nestala: Ovako danas izgleda Sani Armani! (FOTO)

Sandra Drašković se povukla iz javnosti, a medijima je nema

  • 3

Sandra Drašković, Printskrin: TV Pink

Pre oko 18 godina Sandra Drašković pojavila se na malim ekranima i momentalno je postala jedna od najpopularnijih srpskih voditeljki! Seksi plavušu mogli smo da gledamo na televiziji "Pink" u emisiji "Sanimetar", a 2009. godine učestvovala je u rijalitiju "Veliki Brat".

Međutim, Sani je javnosti postala poznata nešto pre zaposlenja na Pinku, tačnije onda kada se pojavila u Cecinom spotu za pesmu "Crveno", u kojem je glumila sa fudbalerom Nikolom Lazetićem z akog se kasnije i udala i rodila mu sina.

Pogledajte kako je izgledalo učešće Sani Armani u rijalitiju "Veliki Brat":

U međuvremenu, Sani se povukla iz javnog života i nema je u medijima. Uroš Ćertić, kaskader i učesnik nekoliko rijalitij u Srbiji, objavio je zajedničku fotografiju sa Sandrom, gde možemo da vidimo kako izgleda sada.

- Jedna fatalna humana duhovita žena sa kojom nema "cile-mile". Jedna, jedina, naša, Sandra Drašković - napisao je Uroš.

Uroš Ćertić, Sani Armani Foto: Instagram/uroscertic011

Sandra je rođena 13. novembra 1980. godine.

Pre nego šta je počela veliku inostranu karijeru kao manekenka Sandra je završila Fakultet lepih umetnosti. Nadimak Sani Armani je dobila tako šta je radila za poznatu kuću "Armani". Nekoliko je puta priznala kako joj je Sani Armani bio uzor i zvezda vodilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA