≫ 

ANASTASIJA KIDA UŽIVO: Posle 10 godina, Cecina ćerka opet zapevala "I will always love you"... i to kako (VIDEO)

Kada je sa svojih 11 godina otprašila pesmu Vitni Hjuston, Anastasiji su odmah prorekli veliku karijeru. Pole skoro decenije ona je zvanično odlučila da se bavi pevanjem, kao i da ponovo zapevala isti hit kojim se medijski proslavila

  • 7

Kada je pre skoro decenije, tada 11-ogodišnja Anastasija Ražnatović u emisiji Magazin In zapevala hit Vitni Hjuston ("I will always love you"), mnogi su pomislili da Cecina ćerka "ubija kako peva" i da je već tada bila spremna za veliku scenu. Ipak, uprkos sporadičnim snimcima na Youtubeu, Tasa nije želela da se zaleće, godine su prolazile i tek kada su ona, njena majka i njihov producentski tim shvatili da je dovoljno sazrela u pevačkom smislu - Anastasija je i zvanično postala prava pevačica. Snimila je svoj prvi hit  "Savršen par", kojim je odmah poobarala rekorde u broju pregleda, ali je, gostujući na TVTelegraf pristala da otpeva deo pesme kojom je svojevremeno skrenula veliku pažnju na sebe.

Poslušajte kako sada, deceniju kasnije, zvuči pesma "I will always love you" u verziji Anastasije Ražnatović.

Pogledajte ovde kompletan intervju sa Anastasijom Ražnatović u kojem priča o Kiji Kockar, ljubavnim planovima, novim pesmama, ali i tračevima da je bila u vezi s Teodosićem, i u kome otkriva da li ona i Veljko navijaju za Zvezdu ili Partizan.

PRINCEZA POSTAJE KRALJICA: Anastasija Ražnatović potpuno iskreno o novim hitovima, pesmi Kije Kockar, Zvezdi i Partizanu, Ceci, Teodosiću (VIDEO)

VIDEO: Ovako izgleda kada Anastasija zapeva sa Cecom

(S. Jovanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    13. septembar 2018 | 11:26

    prelepa devojka i lepo peva.ceca ima razlog da se ponosi.

  • DD

    13. septembar 2018 | 12:56

    Da vam iskreno kazem mislila sam da je mama gura i da peva ali ne tako kao sto sam sad cula i videla. Ovo je vrlo, vrlo zahtevna pesma, svaka cast odusevila me je.

  • Draga

    13. septembar 2018 | 11:40

    Bravo lepotice vaspitana. To je fina devojka. Kakva majka, takva Anastasija. Bravo♥️♥️♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA