≫ 

Karleuša otkrila detalje saradnje sa Bubom i Jalom, a onda ispričala zašto duet koji su snimili nikada nije ugledao svetlost dana!

Karleuša smatra da je duet koji su snimili odličan, ali samo iz jednog razloga nije ugledao svetlost dana

  • 2

Reperi Buba Koreli i Jala Brat snimili su duete sa najpopularnijim pevačima na našoj estradnoj sceni, koji su odlično prošli kod publike.

Gore zakopčana do grla, a dole perverzija! Karleuša u totalno providnoj suknji pokazala modricu na nezgodnom mestu (FOTO)

Međutim, mnogi su se pitali zašto popularni reperi još uvek nisu ostvarili saradnju sa Jelenom Karleušom.

Pevačica je progovorila o duetu koji je snimljen i prema njenim rečima fantastičan, a zatim i objasnila zašto nikada nije ugledao svetlost dana.

Jelena Karleuša, Foto: A. Nalbantjan

- Kad je reč o Džali i Bubi, mi smo uradili pesmu pre dve godine. Bukvalno je gotova, to i oni mogu da potvrde. Oni su, dok smo mi spremali tu pesmu u studiju, i Džala i Buba koji su generalno jako talentovani, urdili u roku od mesec dana sedam dueta! Osam, devet, deset! Za godinu dana su uradili duete sa svima. Moj tim i ja smo zato odlučili da to nećemo raditi - objasnila je Karleuša.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. septembar 2018 | 09:00

    Jelena bi da samo sa njom saradjuju, da je epicentar desavanja, ceo svet oko nje da se vrti. E pa ne moze Jeco, nisi jedina i neces biti nikad, ostavi prostora drugima samoziva si.

  • Marko

    11. septembar 2018 | 09:25

    Pustice snimak kada postanu jos popularniji...zasto ga bas sad spominje ako je resila da ga ne pusti?Mogla je da cuti ovako samo golica i priprema za pustanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA