≫ 

Anabela i Andrej nakon tuče neće smeti da razgovaraju jedno sa drugim, ni da žive zajedno?

Nadležni organi će razmotriti mogućnost izricanja neke od hitnih mera u skladu sa zakonom o sprečavnju nasilja u porodici, saznaje Telegraf

  • 47

Anabela i Andrej Atijas potukli su se u utorak 11. septembra, oko 23 časa, Foto: ATA images

Anabela i Andrej Atijas potukli su se nakon verbalnog okršaja do kog je došlo zbog psa!

Kako smo ranije objavili, pevačica je bila ta koja je pozvala policiju i prijavila nasilje u porodici, dok je Andrej govorio da ga je pevačica grebala po licu.

Anabela zvala policiju, pa odustala od krivičnog gonjenja: Evo šta su pevačica i njen muž nakon tuče rekli u policiji

Oboje su nakon toga privedeni na saslušanje u policiju, ali su se, kako saznajemo, u međuvremenu pomirili, pa je Anabela na saslušanju rekla da neće krivično goniti muža.

- Anabela je odbila lekarsku pomoć, a na saslušanju je rekla da neće krivično goniti muža Andreja Atijasa - kaže izvor Telegrafa.

Anabela je na saslušanju rekla da neće krivično goniti Atijasa, Foto: Marko Jovanović

Međutim, kako saznajemo, nadležni organi će ipak razmotriti mogućnost izricanja neke od hitnih mera u skladu sa zakonom o sprečavnju nasilja u porodici kao što su zabrana komunikacije, zabrana prilaska i slično!

Podsetimo, incident se dogodio u porodičnom stanu Anabele i Andreja u Rakovici, u utorak 11. septembra oko 23 časa.

VIDEO: Pre samo nekoliko dana Anabela je izjavila da je njena ćerka Luna dobila nervni slom zbog Slobe, a sad ovo

VIDEO: Andrej pružio podršku Luni

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poaro

    12. septembar 2018 | 14:22

    Nego sta nego će da se razvedu, sad cu da vam objasnim stručno i zašto. Anabela je jedna isfrustrirana žena koja voli da drži sve pod kontrolom i tenzijom tako i njen brak je njena veštačka tvorevina ukojoj se malo biju pa malo mire posle tuče strast udari u glavu i to praktikuju oni sa nekim poremećaje ličnosti to je u početku zanimljivo ali obično jedna strana se kad tad rasvesti, jedino ljudi koji nemaju gde ostaju u takvim vezama. Uz to Atijas je devet godina mlađi to nefunkcionise uglavnom muškarci obično posle 40god polude i traže nešto mladje, on je iz bogate familije koja ga se odrekla i izbacila iz firme i nasledstva zbog nje još gore nije mu rodila muško dete to je kod muslimana nešto kao zločin. On kad se rasvesti ostavice je, naćiće mladu koja ga neće maltretirati roditi muško i pomiriti sa roditeljima. Sta vam tu tačno nije jasno uz to zaboravih ona je raspustenice sa decom a on momak takođe u njihovoj veri nedopustivo. Živece ko ćerke zato je i poslala u zadrugu da zaradi pare pošto je svesna i sama da Atijasa nemoze više da muze na fore. Eto to vam je istina i jedna tačna psihička analiza nekog ko se razume u psihologiju, brak i tipove ličnosti.

  • CVETIC

    12. septembar 2018 | 13:47

    KO DRUGOME JAMU KOPA SAM U NJU UPADA.

  • Gordana Vrućini

    12. septembar 2018 | 11:11

    Luna moja svi znaju da tebi nije lako sa ovim roditeljima,pa još šta su ti kija i slobodan uradili.Život ti uništavaju ali ti ces pobediti jer narod ce prepoznati tvoju žrtvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA