≫ 

Netrpeljivost između bivših ljubavnika sve više raste: Izabela i Lakić se suočili pred fudbalerovom devojkom Aleksandrom (FOTO)

- Meni je Izabela najveća greška u životu i siguran sam da me je to puno koštalo - rekao je Lakić

  • 0
Nikola Lakić, Izabela Alijoski, Aleksandra Tasić, Printskrin

Rijaliti učesnik Nikola Lakić suočio se sa bivšom parnetkom Izabelom Alijoski, dok je Lakaićeva sadašnja devojka Aleksandra Tasič sve to gledala sa strane.

Komšinica Zaga napravila je izbor za ukućanina koji najviše dramatizuje stvari i događaje u vili, ukućani su među svima izdvojili Nikolu, Izabelu, Zoricu Radojković.

Za okruglim stolom sedeli su jedno preko puta drugog bivši ljubavnici pa je Izabela počela da objašnjava šta je za nju drama, govoreći stvari iz privatnog života, ali da je po njenom mišljenju najveći kralj drame Lakić.

Nikola Lakić, Printskrin

- Ja se sećam svake veze sa bivšim devojkama, ali sada mogu slobodno da kažem, meni je ona najveća greška u životu i siguran sam da me je to puno koštalo u životu - rekao je Nikola.

- Meni je ta svađa između njega, nje i njene mame totana glupost. Mene to ne zanima, jer je devojka počela da se kači na mene od kad je ušla, a jasno se vidi da je i dalje zaljubljena u njega - rekla je Coka.

Poznato je da je Izavbela od ulaska u vilu ,"Parovi" imala pik na Coku, te su u par navrata dolazile u sukbo, zbog Lakića, po ulasku Slađe, Izabeline majka, sve se promenilo.

Nikola Lakić, Cika i Izabela, Printskrin

Već prvi dan majka i ćerka su došle u sukob, prvo zbog Slađinog konstatovanja da je Izabela i dalje zaljubljena u Nikolu, ali i zbog toga što je ostvarila dobru komunikaciju sa njim, s obzirom da tajnu poruku koja još uvek nije razjašnjena, ali ukućani tvrde da je Lakić to napisano.

-  Nemoj da talasaš, ako ja otvorim usta i progovorim neće biti dobro. Pusti da se slegne prašina, od ove ne mogu da mrdnem, a ovi gore vidiš šta rade. Drži jezik za zubima i neće biti problema - pisalo je u poruci, a ukućani su prokomentarisali da su to izrazi koje je Nikola koristio poslednjih dana kada je ulazio u raspravu sa Bels.

VIDEO: Luna i Gastoz ipak zajedno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA