≫ 

Anabela i ja nismo zajedno! Andrej Atijas se oglasio nakon tuče sa suprugom!

- Rekli smo vam da smo zajedno da bismo sprečili pisanje o skandalu - priznao je Atijas

  • 38
Andrej i Anabela Atijas, Foto: Marko Jovanović

Andrej Atijas, suprug Anabele Atijas koji je u utorak uveče izvršio porodično nasilje nad pevačicom, nakon incidenta je rešio da progovori i objasni celu situaciju. Atijas je za "Blic" priznao da ni on ni Anabela nisu bili iskreni u dosadašnjoj komunikaciji sa medijima.

Anabela i Andrej nakon tuče neće smeti da razgovaraju jedno sa drugim, ni da žive zajedno?

Andrej kaže da su Anabela i on u dogovoru obmanuli medije da su posle sukoba ostali u istom stanu na Košutnjaku sa njihovom ćerkom Blankicom i Anabelinom ćerkom Ninom, koju ima iz braka sa Gagijem Đoganijem.

- Posle sukoba, odnosno posle skandala za koji sam kriv, otišao sam iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo sprečili pisanje o skandalu. Ono što moram da opet naglasim je da nisam izvršio fizičko već samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom i svima koji su me čuli te večeri. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo. A popio sam sa starim društvom više nego što je trebalo. Moje, a ne Lunino kuče, me iznerviralo jer se popi*kilo gde nije trebalo, može li gluplji razlog biti. Anabela me stišavala zbog dece i komšiluka, ali ja sam bio nerazuman. Neko od komšija je pozvao policiju i oni su došli. Policija je napisala prijavu protiv mene za narušavanje javnog reda i mira i verovatno ću biti novčano kažnjen. Anabela apsolutno nije kriva ništa - rekao je Andrej za "Blic".

Andrej Atijas, foto: Nikola Tomić

Andrej tvrdi da on i Anabela nisu prekinuli komunikaciju, te da će se potruditi da mu ona oprosti i da nakon svega reše svoje probleme.

- Kad se supružnici posvađaju, to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali verujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovek na svetu, super prijatelj i super ljubavnik - kaže on.

Pošto je zbog pijanstva bio nasilan, Andrej kaže da će se potruditi da smanji konzumiranje alkohola i da želi da sačuva porodicu.

- Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap, ali svakako ću smanjiti jer volim Anabelu i želim da sačuvam porodicu - završio je Atijas.

VIDEO: Anabelin muž spava dok ona peva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hvalospev

    14. septembar 2018 | 20:21

    Andrej, ovog hvalospeva o Anabeli si mogao i da nas postedis. Znamo mi da je ona divna osoba, a pogotovo super ljubavnica, pa i Lunci je na mamu. Al dobro ajde, neka si i tu njenu vrlinu istakao.

  • oo

    14. septembar 2018 | 20:04

    "Kad se supružnici posvađaju, to ne znači da je njihov brak gotov", rece Andrej. Pa vi ste kolektivno govorili da bi se Kijin i Slobin brak raspao i da nije bilo Lune. Cinjenica je da bi oni i dalje bili zajedno, da nije bilo Lune. Karmetina je cudo. Ali doslovce im se polako vraca sve sto su radili Kiji.

  • All

    14. septembar 2018 | 20:45

    Ovi vise ne biraju sredstva da budu u medijima. Cerku su opet poslali da se blamira u rijalitiju i da im zaradi pare. Iako znaju da je labilna licnost i slabije inteligencije i da ce opet neki haos da napravi, ali nema veze samo neka ona glumi zrtvu i donese pare. Oni za to vreme prave haos napolju i obmanjuju javnost. Divna skupina! Zamalo i onog Slobu da izmanipulisu, ali izvukao se decko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA