≫ 

Opustili su se i zaneli: Tri meseca posle dueta isplivao šok snimak Milice Pavlović i Ace Lukasa! (VIDEO)

Pevačica je objavila video sa snimanja spota, koji sadrži i veoma interesantne kadrove u kojima se vidi da su se ona i Lukas odlično zabavljali

  • 5
Milica Pavlovic i Aca Lukas, Printskrin: Youtube/Milica Pavlovic

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović i folk zvezda Aca Lukas pre nekoliko meseci predstavili su svoju duetsku pesmu "Kidaš me", za koju su snimili i visokobudžetni spot koji prati filmsku radnju o opasnom ljubavnom paru.

Milica Pavlović progovorila o Zvezdama Granda, pa sve iznenadila kada je otkrila sa kojim članom ovog žirija će sarađivati! (VIDEO)

Snimanje ovog spota je bilo veoma zahtevno i trajalo je nekoliko dana, o čemu su Milica i Lukas u više navrata pričali, ali sada je jasno i kako su uspeli da izdrže sva snimanja.

Naime, Pavlovićeva je na svom instagramu objavila "Making of" video sa snimanja spota, koji sadrži i veoma interesantne i zabavne kadrove u kojima se vidi da su se ona i Lukas u mnogo navrata "glupirali", smejali i odlično zabavljali. Pogledajte video!

VIDEO: Milica sprema duet sa još jednom poznatom estradnom zvezdom - Pogledajte o kome je reč:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rile

    17. septembar 2018 | 06:59

    Gledao sam Milicu Pavlovic u Sydney-u na koncertu nije nas bilo mozda 120 ljudi bez ikakve uvrede devojka jako lose izgledu uzivo na slikama deluje mnogo lepse

  • Alfi

    17. septembar 2018 | 08:57

    Kakva glupost od pesme...

  • Jeca

    17. septembar 2018 | 01:01

    I sta ima da se vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA