Nije uspela da sakrije emocije: Ilijana se rasplakala nakon seksa sa Božom! (FOTO)

Atraktivna plavuša rasplakala se posle intimnog druženja sa "lošim momkom"

  • 1

Božidar Milovanović je uspeo da zavede jos jednu cimerku, atraktivnu plavušu Ilijanu. Naime, njih dvoje su tokom žurke razmenjivali zaljubljene pogleda, da bi se nešto kasnije opustili i poljubili naočigled svih stanara u vili Parova.

Boži nije dugo trebalo da nagovori plavušu na zajedničko tuširanje, te su takmičari otišli u tuš kabinu u kojoj su akcijali do ranih jutarnjih časova. Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jesu suze koje Ilijana nije mogla da sakrije, a rasplakala se

posle intimnog druženja sa "lošim momkom".

Vladimir Tomović bio u vezi sa srpskom voditeljkom, bivšom devojkom Mikija Đuričića! (FOTO)

- Sve je ok, samo me pusti. Emotivnija sam ovih dana nego inače, iskuliraj samo, pravi se da nisi video da plačem - objašnjavala je Ilijana Boži.

Ilijana nije mogla da sakrije emocije/ Printskrin: TV Happy

Podsetićemo, Ilijana je u vili ispričala potresne detalje iz njene veze sa Dikom, te je istakla da se nada da će joj boravak u rijalitiju pomoći da zaboravi svoju bivšu ljubav.

Da li je upravo prisećanje na Diku razlog njenih suza, ili se Vagićeva razočarala u Božino seksualno umeće? Inače, Boži je Ilijana treća devojka u rijalitiju, a kako mnogi takmičari komentarišu, verovatno će biti i treća sreća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA