≫ 

Stanijina bivša drugarica bila u vezi sa Vladimirom! (FOTO)

- On je oduvek bio švaler, a osim sa Stanijom, mediji su ga povezivali i sa Gogom Sekulić, s kojom se navodno i verio, ali i sa Anom Nikolić i Kaćom Živković - priča izvor

  • 3
Stanija i Vladimir zbližili su se na samom početku Zadruge 2, Printskrin: TV Pink

Prošlost Vladimira Tomovića nije nimalo naivna, a spisak žena sa kojima je bio navodno je vrlo dugačak. Jedna od njih je i Bojana Bojanić, inače nekadašnja drugarica Stanije Dobrojević koja se već treći dan zbližila sa Tomovićem.

Ona koja ima seks za pare će meni da govori! Stanija spomenula Slobu, Luna pobesnela, pa je nazvala prostitutkom! (VIDEO)

Stanija i Bojana nikada nisu bile previše bliske drugarice, ali su se viđale i izlazile prilikom Stanijinih dolazaka u Novi Sad iz Amerike. Kako se priča, Stanija je jednom prilikom uplovila u vezu sa izvesnim Milanom, vlasnikom jedne kafane, sa kojim je putovala i daleko van Srbije.

Međutim, kada je Stanija dobila ponudu da uđe u "Farmu" Milan se nije složio, a kako se šuška on je vrlo brzo uplovio u vezu upravo sa Bojanom.

Bojana i Vladimir, Foto: Instagram/vladelije

- On je oduvek bio švaler, a osim sa Stanijom, mediji su ga povezivali i sa Gogom Sekulić, s kojom se navodno i verio, ali i sa Anom Nikolić i Kaćom Živković. Milan je oduvek voleo da bude u društvu lepih žena, ali njegov najveći problem je to što se brzo zasiti u vezi. Dok se zabavljao sa Stanijom, za oko mu je zapala njena najbolja prijateljica Bojana, a ni ona nije bila imuna na njegov šarm - priča izvor.

Bojana i Vladimir, Foto: Instagram/vladelije

VIDEO: Vladimir u krevetu priznao Staniji da je mnogo srećan

(Telegraf/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    19. septembar 2018 | 15:40

    Je li realno da je čovjek u trik majci seta i napolju. Ako ovo nije montaza moj Crnogorac je prskalica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA