≫ 

Kija progovorila o aferi majica, pa otkrila da je zbog zdravstvenih problema otišla iz Srbije! (VIDEO)

Kristina je pred put na Sejšele rekla da putuje jer se oseća veoma loše, a neizbežna tema bila je i majica koju je Luna nosila, a koju je Kristina kupila Slobi

  • 83

Kristina Kija Kockar u utorak veče, 18. septembra, otputovala je na Sejšele, a naša ekipa ispratila je na put na koji je krenula sa prijateljicom Vanjom Ibrahimović.

Pred sam polazak Kija je rekla da zbog zdravstvenih problema napušta Srbiju, a oštro je prokomentariala i komentar bivšeg muža Slobe Radanovića da majicu koju je Luna nosila u Zadruzi nije Kija kupila.

- Ja jesam kupila tu majicu, ne znam zašto laže. A i više... Kao da je bitno. Bila mi je samo zanimljiva činjenica da ljubavnica nosi majicu koju sam mu ja kupila - deo je Kijinog odgovora.

Kompletan razgovor poslušajte u našem videu na početku teksta.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    19. septembar 2018 | 13:43

    Zdravstveni problemi, pa na Sejsele. Ko ima zdravstvene probleme ide kod doktora, pa legne u bolnicu, pa eventualno ide u banju ili na more ali ne na Sejsele... Dokle ce ova namazana zenica koja misli da smo bas svi sisali veslo da laze ljude i trazi sazaljenje?!?

  • joca

    19. septembar 2018 | 13:42

    Ova ne moze a da ne potencira da mu je ona kupila i ovu majicu i drugo. Pa zena si mu bila i to je sasvim normalno ako nisi znala. Bila kao u braku ali se ponašala kao da mu je komšinica.

  • Sudo

    19. septembar 2018 | 15:24

    @Zejna Da, slazem se! Covek je lisen etickih smernica! Srecno Kiki, odmori se lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA