Hrvatska starleta se slikala sa srpskom zastavom, a sada je šokirala onim što je napisala za Kosovo i Albaniju (FOTO)

Ava Karabatić želela je da obavesti svoje pratioce i fanove o njenom budućem angažmanu, a pomenula je i rijalitije

  • 12

Ava Karabatić/ Foto: Telegraf

Jedna od najpoznatijih hrvatskih starleta, ali i najskandaloznijih ličnosti u Hrvatskoj, Ava Karabatić, pohvalila se na društvenim mrežama novim aktivnostima koje je očekuju u narednom periodu, a dotakla se i nezaobilaznih rijaliti programa

Ava se obratila svima koji se pitaju zbog čega je već duže vreme nema ni u jednom rijalitiju, dala opasku onima koji pominju njeno ime u televizijskim formatima, a potom otkrila da se sa nestrpljenjem priprema za jedan Fashion Week.

Bahanalije u emisiji! Voditelj radio sklekove dok je starleta ležala ispod njega sa raširenim nogama, a onda... (VIDEO)

 

- Ako ste mislili da sam odustala od rijalitija, e sada ovo niste očekivali. Hvala mojim "prijateljima" što me stalno spominju. Da li vreba opasnost da nekom poremetim nešto? Pa, da. Ali, zato uskoro... S ponosom mogu reći da se vidimo ove godine na Fashion Weeku u Albaniji, ali na Kosovu... I ako vas zanima moje mišljenje o Kosovu, tu sam - završila je Ava na Instagramu, a mnogi su se posle ovoga zapitali da li starleta zaista misli da je Kosovo u Albaniji?

Ava Karabatić/ Foto: Milena Đorđević

Ava se, inače, nedavno slikala sa srpskom zastavom, a da li će se posle svoje "najave" naći u nekom srpskom rijalitiju, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA