Bila je jedna od najpopularnijih pevačica, povukla se sa scene i dobila dete, a sada se Slavica Ćukteraš ponovo vraća svom poslu! (VIDEO)

- Sve mi znači. Prosto jedna sigurnost, jedna lepota, osećaj ugodnosti... Na svom sam terenu, radim ono što volim i lepo je - rekla je Slavica

  • 1

Pevačica Slavica Ćukteraš posle dve godine vratila se na scenu Granda, nakon trudničkog bolovanja. Slavica za Telegraf otkriva kako njena ćerkica Viktorija reaguje na to kada svoju mamu ugleda na TV-u, ali i kako će se ekipa pevača prve sezone Zvezda Granda provesti na svadbi Stevana Anđelkovića koji je danas izgovorio sudbonosno "da". 

Stevan Anđelković i njegova supruga na svadbu se dovezli brodićem i iznenadili sve goste! (VIDEO)

  • Koliko ti znači povratak na Grandovu scenu?

- Sve mi znači. Prosto jedna sigurnost, jedna lepota, osećaj ugodnosti... Na svom sam terenu, radim ono što volim i lepo je. Čak i oni sa kojima nisam bila u intezivnom kontaktu poželeli su mi dobrodošlicu. Nisam očekivala ovakav doček. Sve sam mislila biće tiho, da ide nekako polako, tako sam i krenula, umereno i ovo je za mene jedno jako prijatno iznenađenje. Publici koja me sluša se sto puta dnevno zahvaljujem i cenim ih. Želim da sarađujem sa njima, prosto ono što oni očekuju od mene da im to i pružim.

Slavica Ćukteraš, Foto: Marko Jovanović
  • Kako uspevaš da uskladiš obaveze? Ćerkica Viktorija je još uvek mala, da li sada zna da mama ide na posao, da mama neko vreme neće biti tu?

- Ja do skoro, sad će Viktorija dve godine nisam je ostavljala. Mislim da kad je beba mala mama joj treba. Ja da se bavim nekim drugim poslom, da imam radno vreme od osam sati verovatno bi i ja počela ranije da radim. Ali ovaj posao iziskuje jedan deo vremena koji mora da se odvoji. Nikada niste kući, stalno snimate i to kada ste kući spavate. Želite miran san, da bi mogli dalje da funkcionišete. Nju sada čuvaju bake, upisala sam je u vrtić pre par dana. Još nije krenula sad ću polako da je vodim na privikavanje. Sada je ona zrela i ja mogu da priuštim sebi da odsustvujem od kuće da ona to ne shvata traumatično.

Slavica Ćukteraš, Foto: ATA Images
  • Kako je reagovala kada te je prvi put videla na TV-u?

- Bila sam uživo u jednoj emisiji ona je ovako stavila  ruke, imam snimak mama mi je poslala. Ruke na ekran i viče: Mama. mama. i počela je da igra. Nije ona svesna još, ne zna ona šta se tu dešava.

  • Kada smo poslednji put pričali komentarisali smo da Stevu treba da oženimo. Dođe dan kad se Steva ženi.

- Zvala sam ga da pitam kad je skup svatova. Jer ja želim i u svatove, da ispratim taj dan. Jako mi je drago, sada smo zaokružili ekipu, sada smo svi porodični ljudi, sad čekamo još bebicu od Steve...

Slavica je srećna zbog povratka u Grand, Foto: ATA Images
  • Kako deluju okupljanja kada se okupi vaša ekipa Zvezda Granda?

- To su šale, od pre petnaest godina koje su tada nas zasmejavale. Prepričavamo neke događaje iz tog perioda, današnje druženje je sa jako puno smeha, raspoloženja, internog zezanja.

(M. Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    20. septembar 2018 | 21:58

    Poslednje dve pesme koje je izbavila pre par nedelja su odlicne i nisu ni nalik ,,modernim,, pesmama danasnjice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA