≫ 

Upoznali su se u osnovnoj školi, venčali se, ostavio je, a ona i dalje nosi njegovo prezime: Lukasova prva žena prvi put u javnosti sa njihovim sinom Lazarom! (FOTO)

Lukas i Svetlana imaju dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara

  • 8
Aca Lukas i sin Lazar, Foto: Nikola Tomić

Sin Ace Lukasa Lazar Vuksanović na venčanje svog prijatelja Stevana Anđelkovića došao je u pratnji svoje majke Svetlane Vuksanović!

Svetlana nikada nije davala izjave, niti se medijski eksponirala, a njeno pojavljivanje na ovakvom događaju upravo iz tih razloga iznenadilo je sve okupljene.

Aca i Ceca zajedno su išli u osnovnu, a potom i u srednju školu, kada je počela njihova ljubav. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu - ćerku Miljanu i sina Lazara.

Iako su prošli kroz izuzetno turbulentne dane, iako su preživeli štošta, Ceca nikada nije dala nijednu izjavu za medije. Ona živi običnim životom, daleko od medija, radi u jednom "Bio marketu", vrlo je poštovana među ljudima, i i dalje nosi Acino prezime - Vuksanović.

Lazar i Svetlana Vuksanović, Foto: ATA Images

VIDEO: Romantičan dolazak Stevana Anđelkovića i mlade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    21. septembar 2018 | 17:48

    Normalna zene. Vodi svoj zivot, brigu o djeci i sigurno finansijski nije ugrozena a da jeste čuli bismo vec odavno. Tako da ne sumnjam u to da Lukas odvaja prilicno dosta novca za mir u porodici.

  • Mima

    21. septembar 2018 | 20:04

    Fina zena a i sin pljunuti Dzoni Dep.

  • vesna

    21. septembar 2018 | 17:41

    Zena Zmaj. I sin i zena prelepi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA