≫ 

Nataša Bekvalac u emisiji "Amidži šou", na svoj rođendan, prvi put govori o razvodu od Lazukića i svemu kroz šta je prošla poslednjih meseci

Nataša će predstaviti svoju novu pesmu "Mala plava", a rođendan će dočekati u emisiji "Amiži šou" sa Ognjenom Amidžićem

  • 12

Pevačica Nataša Bekvalac, nakon podnošenja zahteva za razvod braka od IT stručnjaika Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje, prvi put će u emisiji "Amidži šou" govoriti svoju stranu priče i kroz šta je sve prošla proteklih meseci.

Nataša je u aprilu tadašnjeg supruga Luku optužila da ju je u alkoholisanom stanju fizički napao u njenom stanu na Dedinju, nakon čega ga je tužila i podnela zahtev za razvod braka.

Nataša Bekvalac, Foto: ATA Images

Sudski proces je u toku, a Nataša će u emisiji prvi put otvoriti dušu i ekskluzivno pokazati svoj novi dom, ali će i premijerno predstaviti svoju novu pesmu "Mala plava" kojom najavljuje svoj povratak, a koju je radila sa trenutno najpopularnijim producentom Cobijem.

Na veliku radost svih koji je vole, Nataša će najaviti i novi album, na kom radi već neko vreme, a svoj rođendan će proslaviti upravo u studiju emisije "Amidži šou".

Nataša i Luka oči u oči na sudu! Pevačica stigla sa 4 branioca, a evo kako je Lazukić reagovao kada ju je ugledao! (FOTO)

Nataša Bekvalac, Foto: ATA Images

Još puno toga vas očekuje, zato ne propustite emisiju "Amidži šou" u utorak, 25. septembra, od 22:15 časova samo na TV Pink!

Ognjen Amidžić/ Foto: Pink/Promo

VIDEO: Lazukić napušta sud nakon saslušanja

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    21. septembar 2018 | 19:49

    Ajmo opet malo plakanje, pa opet Cazim, pa novi muz i sve tako u krug..

  • Crni

    21. septembar 2018 | 21:59

    Jel zna neko kad se ova opet udaje?

  • Mck

    21. septembar 2018 | 19:30

    Malo je glupo plakati, u emisiji kod bivseg, kada god ti se 'raspadne' nova ljubav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA