≫ 

Eminin dečko milioner bio je pet godina u braku sa seksi zubarkom, a čim je došlo do razvoda dogodio se neviđeni skandal! (FOTO)

Emina Jahović navodno već dva meseca uživa u ljubavi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom

  • 9
Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Instgaram

Nedugo nakon što se razvela od tuske muzičke zvezde Mustafe Sandala sa kojim ima dva sina, Emina Jahović navodno već dva meseca uživa u novoj ljubavi sa turskim multimilionerom Sadetinom Saranom.

Fotografija koja se pojavila na Instagramu, a kojom su Emina i Sadetin konačno priznali da su u vezi, odmah je uklonjena sa njegovog profila čim su je mediji preneli, a iako turski paparaci uporno prate pevačicu već dva meseca ne bi li je "uhvatili" sa milionerom, ne polazi im za rukom.

Eminin novi dečko, turski multimilioner, objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju, a komentar je šokirao sve! (FOTO)

Turski milioner Sadetin Saran/ Printskrin: Instagram

Ono što je zanimljivo jeste da je Eminin novi dečko rođen u Sjedinjenim Američkim Državama 1964. godine i dolazi iz imućne porodice. Otac mu je bio vladin službenik i sve do 12. godine živeo je u Americi, nakon čega se preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentakija. Po završetku univerziteta vratio se u Tursku, a kasnije je radio u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske.

Bio je kapiten nacionalnog plivačkog tima od 1984. do 1985. godine, osvojio je nekoliko rekordnih rezultata i danas čini sve kako bi se odužio svojoj državi Turskoj koja mu je omogućila da postane to što jeste.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @sadettinsaran on

Pre veze sa Eminom, Sadetin je dva puta bio u braku. Od 2012. godine bio je u bračnoj zajednici sa lepom zubarkom Emek Kulur koja je posle pet godina doživela svoj krah. U jeku priča o razvodu prošle godine dogodio se i jedan skandal, a radi se o tome da je u Sadetinovom stanu pronađen prisluškivač u obliku insekta. Sve sumnje su pale na lepu zubarku zbog čega su njih dvoje odmah završili na sudu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Emek Kulur Cosmetic Dentist (@dr.emekkulur) on

Dok su tužioci tvrdili kako je Emek to uradila da bi izvukla veću novčanu sumu posle razvoda, njeni branioci su tvrdili kako to nije istina. Zubarka je i sama izjavila da je period raskida težak i bolan za nju, te da joj dodatni skandali nisu potrebni.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Emek Kulur Cosmetic Dentist (@dr.emekkulur) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by HT KULÜP (@ht_kulup) on

VIDEO: 10 ZABORAVLJENIH LJUBAVNIKA

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    21. septembar 2018 | 19:52

    Sta reci o njoj, bitno joj samo da je Turcin i da ima para. Ni rodjenom bratu nije dosla na svadbu zato sto je ozenio Srpkinju; a dolazi u Srbiju da uzima pare posto je u turskoj netalentovana da postigne nesto. Molim objavite mi komentar

  • R line

    21. septembar 2018 | 19:07

    Pa ova Emina preveslala i Soraju ona sa magarca ode na konja 😂😂😂

  • Neša

    21. septembar 2018 | 18:42

    Voli ga za sve pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA