≫ 

"Na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog, prijatelju moj" Jala emotivnom porukom čestitao Bubi Koreliju 29. rođendan (FOTO)

- Odavno si ti moja krv i život bratov - deo je Jaline poruke

  • 13

Buba i Jala, Printskrin: Instagram/jalabrat

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, 22. septembra 2018. napunio je 29 godine, a čim je otkucala ponoć fanovi su u neverovatnom broju Instagram obasuli čestitkama upućenim bosanskom reperu.

Bubu i Jalu svi dobro znate, a evo kako izgledaju njihove žene! (FOTO)

Međutim, poruka koja je izazvala najviše pažnje jeste ona koju mu je uputila njegova "druga polovina" u poslu, reper Jala Brat. Uz zajedničku fotografiju Jala je u nekoliko rečenica objasnio šta je njemu Buba, te kroz šta su sve prošli da bi bili gde su sada.

- Kažu da se u nevolji prijatelj poznaje, nazalost imali smo mnogo takvih situacija, ali opet mi kažu život to je. Svega se nagledasmo, mnogi su prošli kroz naše živote, što bi rekli hodasmo kroz trnje do ruža, ali na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog prijatelju moj, nekad baš kao Yin i Yang ali zajedno do kraja, protiv svih - počeo je Jala.

Buba i Jala na koncertu na Tašmajdanu, Foto: Marko Jovanović

- I da, izvini za ovo što te nazvah prijatelju, odavno si ti meni brat, odavno si ti moja krv i život bratov. Mislim da nema potrebe da ti govorim koliko te volim i šta sam spreman da uradim za tebe, samo ću ti poželeti zdravlja, a sve drugo već odavno možemo sami. Srećan rođendan brate - poručio je Jala.

Buba Koreli objavio sliku novčanika prepunog para, ljudi mu pretili razapinjanjem, a sada je stigao njegov brutalan odgovor! (VIDEO)

VIDEO: Buba, Jala i Kija

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    22. septembar 2018 | 11:57

    Opet neki radio Teheran i turbo džihad umiksovan sa našim cajkama. Većeg kiča i šunda od ovoga nema. BLAGO GLUVIMA!

  • Gastarbajter

    22. septembar 2018 | 11:25

    Ko su bre ovi......gde öde muzika..... ?????

  • NNlice

    22. septembar 2018 | 11:08

    Retko nervirajući likovi koji nemaju pojma o životu i prave neku kvazi muziku koju sluša ograničena omladina.Ja bi voleo da mi neko objasni šta ima u toj njihovoj muzici da im se sviđa?Da nisu možda polupismeni tekstovi?Dranje i skičanje ovih no life likova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA