≫ 

Najveća sramota u istoriji rijaliti programa ikada! U Parovima puštan necenzurisani snimak seksa Milice i Benjamina! (VIDEO)

Učesnicima rijalitija "Parovi" sinoć je pušten snimak vrele akcije između zauzete Milice Štavljanin i verenog Benjamina Spahovića

  • 3

Ovakva sramota nije viđena do sada u Parovima, Printskrin: TV Happy

Rijaliti igrač Benjamin Spahović postao je jedan od najvećih zavodnika u Parovima. On se prepustio strastima sa Milicom Štavljanin, ali u krevetu druge takmičarke.

Naime, Milica i Benjamin su počeli sa intimiziranjem u tuš kabini, gde je besna Izabela Anderson otvorila vrata i pokazala im srednji prst.

- Meni se kuneš da me voliš, a vamo imaš seks po toaletu, odvratan si - rekla je Izabela.

Potpuno goli i usred seksa doživeli neviđeni šok kada im je cimerka sklonila pokrivač! Benjamin i Milica se osramotili pred milionima gledalaca! (VIDEO)

Međutim, Benjamin nije mario za to, već je skandalozna scena usledila nedugo zatim. Milica je došla u Benjaminov krevet, gde su se primetila pomeranja ispod pokrivača, produkcija je odlučila da to pusti na plazmi u dvorištu budnim učesnicima.

- Ko je bre ovo, pa oni imaju seks u mom krevetu - besno je uzviknula Dina Galorini, koja se zatrčala ka spavaćoj sobi. Zatim je skinula prekrivač sa njih, i počela da se dere.

- Alo, vas dvoje maloumnika, odmah izađite iz mog kreveta, tu ste našli da imate seks, gadite mi se - jasna je bila Dina.

Milica i Benjamin tokom seksa, Printskrin: TV Happy

Skandalozna scena nastala je upravo tada, obzirom da su obnaženi ostali i Milica i Benjamin, ovo se nikada nije dogodilo u istoriji rijaliti programa.

Dina je nakon nemilog događaja pokušala da popriča sa Milicom i Benjom, pravdajući se da nije očekivala da će ih zateći gole:

Ovde je atmosfera mnogo zdravija nego u skupštini! Šešelj ušao u Parove, pa progovorio o rijaliti programima! (VIDEO)

- Alo, meni to nije normalno, Voljenka tu spava, i ja sam htela da legnem svakog trenutka a vi došli da se j*bete, trebali ste da se zaključate u wc-u i da obavite i ćao - rekla je Dina cimerima.

Zbog "aktivnosti" koje su pokazali, i da bi se valjda osećali bolje, Produkcija je odlučila da nagradi Benju i Milicu, ali da li će ova nagrada pomoći da prevaziđu blam i snimak koji će ostati zauvek zabeležen? Ostali ukućani su se sasvim logično pobunili zbog čega niko drugi nije nagrađen pa se voditeljka "našalila" i izjavila:

- Svako je nešto dobio - aludirajući na seks između učesnika.

U videu ispod pogledajte kako je izgledalo puštanje snimka seksa, i to necenzurisane verzije!

VIDEO: Šokirali su Srbiju porno snimkom, a sada su se venčali: Kada vidite šta su nosili...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Persa

    24. septembar 2018 | 13:47

    Sodoma i Gomora !

  • Dze blempro?

    24. septembar 2018 | 15:15

    Sta hocete?To je Maricev zabavno-humoristicki program.Sta ste trazili,to ste dobili.

  • Perica

    25. septembar 2018 | 10:20

    Sve haos i katastrofa,ko moze to sve da gleda ne razumem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA