≫ 

Želim da moj pepeo bude prosut po Avali: Verica Rakočević objasnila zbog čega je porodici rekla da želi da je kremiraju kada umre

- Ne želim da moja deca imaju obavezu da mi posećuju grob - rekla je kreatorka

  • 13
Verica Rakočević, Foto: Marko Jovanović

Poznata kreatorka Verica Rakočević nedavno je napunila 70 godina, a kao i na sve teme otvoreno je progovorila o razmišljanjima o svojoj smrti. 

Verica neguje stav da se budućnost planira, pa je članovima porodice saopštila plan koji se tiče dana kada napusti ovaj svet.

Spektakl za 35 godina karijere! Verica Rakočević predstavila kolekciju inspirisanu "Seobom Srba"! (FOTO)

- Budućnost se planira, a želim da me članovi porodice isprate tako što će moj pepeo biti prosut po Avali - rekla je Verica koja ne vidi ništa loše što razmišlja osvom večnom počinku.

- Ne želim da moja deca imaju obavezu da mi posećuju grob, zbog čega sam rekla da me, kad umrem, kremiraju i pepeo prospu po dvorištu - objasnila je kreatorka, koja godinama živi na Avali.

- Ima tu i jedan praktičan razlog za takvu odluku, tu kuću onda niko neće hteti da kupi, pa će deca morati da je čuvaju. Možda je pretvore u muzej - zaključila je Verica.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmanović, Foto: Marko Jovanović

Podsećamo, Verica je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, a razlika u godinama skladnom paru ne predstavlja nikakav problem.

VIDEO: Novinarka zbunila svog muža Dinču!

(Telegraf.rs/Gloria.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA