Ćerka misice koju su ubili Albanci, bivšem mužu plaća alimentaciju: Ko je žena koja je "krivac" za sramotu iz Parova? (FOTO)

- Imala sam samo 19 godina, nikoga pored sebe da mi pomogne, i shvatila sam ono najgore za svaku majku - da ću ostati bez deteta

  • 7

Učesnica Parova Dina Galorini odigrala je glavnu ulogu i osramotila Benjamina Spahovića i Milicu Štavljanin kada je tokom programa naglo podigla pokrivač sa ljubavnika koji su ne znajući završili u Dininom krevetu.

Najveća sramota u istoriji rijaliti programa ikada! U Parovima puštan necenzurisani snimak seksa Milice i Benjamina! (VIDEO)

- Marš iz mog kreveta, debilčine jedne bolesne! Marš iz mog kreveta! Pogledaj gaće gde joj stoje. Ajde marš i jedno i drugo. Slušaj ti, kad se budem vratila neću da vas vidim ni jedno ni drugo. Sram vas bilo, u mom krevetu se je*ete - vikala je Dina.

Dina je po samom ulasku u šou privukla veliku pažnju kako svojim izgledom tako i životnom pričom koja nije nimalo laka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dina Galorini (@dina_galorini) on

Učesnica Parova je ćerka bivše misice i srpske heroine Ljiljane Žikić Karađorđević, koja je, boreći se za Srbiju, poginula na Kosovu 1999. godine. Posle majčine smrti Dina je sa još petoro braće i sestara završila u Centru za socijalni rad. Žena koja je trebala da im da svu majčinu ušteđevinu otišla je sa novcem zauvek.

Iz Centra za socijalni rad neke od njih su "spasili" očevi, što nije bio slučaj sa Dinom. Dinina majka iz prvog braka imala je dvoje dece, a iz drugog četvoro. Dina i njen brat Alberto smešteni su u hraniteljsku porodicu. Danas su ipak svi u kontaktu. Zato Dina danas prima majčinu penziju od 30.000 dinara.

Dina je bila udata za biznismena, a kada je sin imao tri meseca svekrva je došla i rekla da više neće dojiti dete, da mu je kupila veštačko mleko jer se ona i njen suprug razvode.

Dina Galorini, Printskrin: Tv Happy

- Nisam ni znala da je moj muž podneo zahtev za razvod. Samo su mi kratko rekli da napustim kuću, iako je moj sin tada imao samo tri meseca. Jednog dana moja svekrva je, iako sam tad još dojila sina, došla iz radnje sa veštačkim mlekom. Pitala sam je šta će joj, a ona mi je rekla da beba mora da se navikava na njega jer ćemo se mi uskoro razvesti. Tada sam imala samo 19 godina, nikoga pored sebe da mi pomogne, i shvatila sam ono najgore za svaku majku - da ću ostati bez deteta - ispričala je Dina.

Potpuno goli i usred seksa doživeli neviđeni šok kada im je cimerka sklonila pokrivač! Benjamin i Milica se osramotili pred milionima gledalaca! (VIDEO)

Ona danas plaća alimentaciju svom suprugu, a sina viđa tek po dogovoru.

- Pošto su imućna porodica, tražili su da dobiju starateljstvo nad detetom. Naravno, starateljstvo su dobili jer nisam imala ni posao niti neku nekretninu. Milan se posle razvoda prijavio u Udruženje za samohrane roditelje i tužio me za alimentaciju, koju nisam imala od čega da platim. Jednom sam bez novca bila tri meseca i tako izostala sa plaćanjem tri alimentacije - ispričala je Dina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruki

    24. septembar 2018 | 16:06

    Objavite ime tog bednika

  • Robi

    24. septembar 2018 | 18:43

    Ja sam razveden i dobio sam decu, nisam hteo alimentaciju od zene, rekao sam sudu, ako ima novaca nek ih cuva za decu jer su i njena kao i moja. Nikad nebih od zene to uzimao,

  • Gavran

    24. septembar 2018 | 17:32

    NIJE CVECKA POZNAJEM JE LICNO .PROBLEMATICNA DEVOJKA U SPOLJNOM SVETU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA