≫ 

Šaban Šaulić otkriva svoju životnu priču: Kralj narodne muzike progovorio o najtežim trenucima u životu!

- Kada sam saznao da mi je otac preminuo bio sam na turneji u Australiji. Nisam mogao da je prekinem i morao sam da nastavim sa koncertima - prisetio se on

  • 0
Šaman Šaulić ispričao svoju životnu priču, Printskrin: TV Happy/Glamur

Kralj narodne muzke Šaban Šaulić danas za sebe može da kaže da je srećan i uspešan čovek, ali ga život nije uvek mazio.

"To je rijaliti, a meni ne priliči da izigravam dvorsku ludu!" Šaban progovorio o Zvezdama Granda, pa surovo prokomentarisao žiri

Najteži trenutak u njegovom životu je svakako kada mu je preminuo otac, a on je tada bio na turneji u dalekoj Australiji.

- Kada sam saznao da mi je otac preminuo bio sam na turneji u Australiji. Nisam mogao da je prekinem i morao sam da nastavim sa koncertima. Na bini sam u isto vreme plakao i pevao. To je najgori trenutak u mom životu - rekao je sa suzama u očima Šaban.

Šaban Šaulić u emisiji "Glamur specijal", Printskrin: TV Happy/Glamur

Uživa u braku sa svojom suprugom Gordanom, ali je ispričao da nije uvek bilo sve savršeno u njihovom zajedničkom životu.

- Ja sam mnogo voleo kafanu. Po tri dana sam znao da sa društvom budem tamo bez prestanka. Gordana je to trpela, ali je jednog dana odlučila da se razvede. Došao sam kući pijan i ona mi je dala papir za razvod. Iz besa sam ga potpisao, a zapravo nisam ni znao u tom trenutku šta sam zaista uradio - izjavio je kralj naodne muzike za emisiju "Glamur specijal".

Inače, Šaban se ovih dana uveliko priprema za svoj veliki solistički koncert koji će održati 6. novembra u beogradskoj Areni.

Celu životnu priču Šabana Šaulića možete pogledati večeras od 20:30h u emisiji "Glamur specijal" na televiziji "Happy".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA