≫ 

Nakon burne romanse, hapšenja njenog dečka vođe "skaljaraca", "odricanja pasoša", Dejana Živković i Vladimir Stojković prvi put zajedno!

- To je za mene bila letnja romansa koja se završila kad je leto prošlo - rekla je Živkovićeva nakon raskida sa Stojkovićem

  • 1
Dejana i Vladimir u vreme "ljubavi", Foto: Facebook/ Dejana Dea Živković

Dvoje ljudi koji su u poslednjih nekoliko dana u centru pažnje medija i javnosti jesu Dejana Živković i Vladimir Stojković, bivši emotivni partneri koji će se prvi put nakon raskida naći zajedno pred kamerama!

Iako su oboje privukli pažnju sa dve potpuno različite stvari - Dejana zbog hapšenja vođe dečka, vođe "škaljaraca" Jovice Vukotića, a Vladimir zbog izjave da se "odriče srpskog pasoša i državljanstva", bivši partneri zajedno će govoriti o pomenutim temama.

Ekskluzivni detalji o "Eskobaru Balkana": Jovan Vukotić švercovao drogu kao "biznismen Ivan”, a uhapšen kao "Georgije" (FOTO) (VIDEO)

Naime, njih dvoje ugostiće u svojoj emisiji voditelj Ognjen Amidžić u utorak 25. septembra od 22:15 časova na televiziji Pink, a pored njih gosti će biti i Teodora Džehverović, te pevač Darko Lazić.

Dejana sa Jovicom Vukotićem, Foto: Instagram/dejanazivkovic

Podsetimo, Dejana i Vladimir smuvali su se 2013. godine, u periodu kada se Stojković razvodio od bivše žene Bojane Rajić. Iako se rado slikala sa njim za izvesne nedeljnike i govorila o ljubavi, Dejana je nakon raskida sve opisala kao "letnju romansu".

- Moj posao vezan je za život u inostranstvu, u Beogradu provodim malo vremena i nije moguće da ostvarim duge veze pa je i logično to što sam ovu završila kad je leto prošlo - rekla je.

- To je za mene bila letnja romansa koja se završila kad je leto prošlo. Iskra ljubavi iznenada se pojavila, ali se isto tako brzo i ugasila - objasnila je tada.

VIDEO: Stojković poručio posle derbija: Ne može se protiv više sile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ааа

    25. septembar 2018 | 12:01

    Јел и ово било нерегуларно ! Мислим јел прешло голманску линију. Оде опет пасош.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA