≫ 

Nataši sestra emotivnom porukom čestitala rođendan, a odgovor pevačice je sav u psovkama bez cenzure! (FOTO)

- Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću - deo je Kristinine poruke

  • 11

Nataša i Kristina, Foto: Facebook/NatasaBekvalacPage

Nataša Bekvalac u utorak, 25. septembra napunila je 38 godina, a pored brojnih čestitki fanova na društvenim mrežama, pevačici su javno čestitali i članovi porodice.

No, čestitka koja je privukla najviše pažnje je ona upućena od stane sestre Kristine Bekvalac, a koja je i emotivna, i duhovita.

- Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe... Zakoračiš jača, lepša, iskusnija, bolja, u novu etapu života i nađeš svoju sreću i mir zauvek...ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno...i ružnih...ali zajedno... - počela je Kristina.

Kristina je ovim povodom napravila kolaž zajedničkih fotografija sa Natašom, Foto: Instagram/kristinabekvalac

- Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe...ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu. Voli te tvoja Kika - napisala je Kristina.

I umesto opširnog odgovora Nataša je odlučila da sestri odgovori kratko i u psovkama, ali onim kroz koje se jasno vidi koliko ju je poruka dotakla.

Natašin odgovor Kristini, Printskrin: Instagram

VIDEO: Natašu Bekvalac raznežili mališani u Dečjem selu, a onda je progovorila o ćerki: Ja ne znam kako Katja plače:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gargamel

    25. septembar 2018 | 12:14

    Odgojila ista majka... Vaspitala različita ulica.

  • Inkvizitor

    25. septembar 2018 | 12:11

    E to je prava Nateša, bez glamura i izveštačene spoljašnosti. Koji je sada lik u igri budućeg zlostavljača nevine Bekvalčeve.

  • Keba Kraba

    25. septembar 2018 | 12:24

    Prava intelektualka. Vidi se odmah taj aristokratski duh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA