≫ 

Majka Kebine ćerke koju nikad nije hteo da upozna objavila devojčicinu sliku, a poruka tera suze na oči! (FOTO)

Keba je brižan otac Nataši i Igoru koje ima sa Olgom Kojić, ali sa Inom nikada nije ni razgovarao

  • 29
Kebina ćerka ima 19 godina, a on se nikada nije udostojio da upozna devojčicu, Foto: Marko Jovanović

Pored dvoje dece o kojima se ceo život brine, Nataši i Igoru, pevač Dragan Kojić Keba ima i ćerku Inu koja ima punih 19 godina, a koju pevač nikada nije želeo da upozna.

Ina nosi prezime majke Ljiljane - Jevremović, a tokom osnovne i srednje škole bila je odličan đak, te vredna devojčica koja nikada nije pozvala oca kako bi mu zatražila bilo kakvu pomoć.

Nastavi da mi budeš neprijatelj: Ovako je Kebi čestitala rođendan žena s kojom ima vanbračnu ćerku koju nikada nije upoznao!

Inina majka Ljilja s vremena na vreme na društvenim mrežama podeli ponešto što se tiče Kebe, a sada je objavila Ininu sliku napisavši pored emotivnu poruku koja pokazuje kako su njih dve živele sve te godine bez njegove pažnje.

Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi,z bacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje - napisala je Ljilja uz Ininu fotografiju.

Ina Jevremović u februaru 2018. napunila je 19 godina, Foto: Facebook

Ina je 18. februara 2017. godine, kada je slavila svoje punoletstvo, ipak očekivala da će se njen otac bar na taj dan setiti, te poslati bare čestitku. Međutim, i punoletstvo je prošlo bez njega.

Što se njene majke Ljiljane tiče, ona je sa Kebom na sudu bila od Ininog rođenja pa sve do skoro. Ljiljana je sve do skoro vodila bitke o alimentaciji, kao i povećanju alimentacije koju je Keba izbegavao da plati. Inače, Ljiljana je pre skandala sa Kebom koji ju je, kako je i sama priznala, koštao posla i kontakata sa pevačima, radila sa najvećim zvezdama i napisala je na desetine pesama koje se i danas svrstavaju u neke od najvećih hitova.

Ina sa majkom Ljiljanom na proslavi punoletstvau februaru 2017. godine, Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    25. septembar 2018 | 15:34

    Pa nije zena silovala Kebu. Niti je mogla da ostane trudna silom. Spavao je sa njom i bio u vezi, to je cinjenica. A to sto zena nije htela da uradi kiretazu, je njena zelja i volja. Ali je dete Kebino, pa onda i odgovornost. Da nije spavao sa njom ti se ne bi ni desilo a posti jeste mora da snosi posledice. Sram ga bilo kao coveka, da ne vidja svoje dete! Kakav je to covek koji ne sme da pisne od zene?! I kakva je ona zena, koja mu brani da vidja dete.? Svaka cast ljudima, koji su isto imali decu van braka i brinuli se i skolovali ih

  • Mara

    25. septembar 2018 | 14:14

    Jedini čovjek na estradi koji ama bas nista zanimljivo.nema u sebi.

  • Ateista

    25. septembar 2018 | 12:44

    INA, MNOGO SI LEPA! NEKA TI MAJKA BUDE I OTAC I MAJKA.. JER OVAKAV OTAC TI NE TREBA....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA