≫ 

Kija i Sloba danas bi slavili dve godine braka, a Kristinine reči na dan kada je bivšem mužu izgovorila "da" su surove (FOTO)

26. septembra 2016. godine Kija i Sloba sklopili su građanski brak

  • 32

Poslednja fotografija na kojoj se Kija i Sloba ljube, a koju smo snimili pred njegov ulazak u karantin Zadruge, Foto: Telegraf

Kristina Kockar i Slobodan Radanović na današnji dan pre dve godine, 26. septembra 2016. godine, sklopili su građanski brak u rodnom Zrenjaninu.

Međutim, par nije dočekao da proslavi ni prvu godišnjicu istog, s obzirom na to da je Slobodan već 13. septembra 2017. godine u rijalitiju Zadruga uplovio u vezu sa Lunom Đogani. Kristina je nakon toga ušla u Zadrugu kako bi se pred celom nacijom obračunala sa svojim tada još uvek zakonitim mužem, a Srbija i region 8 meseci bili su svedoci njihovih svađa, izliva emocija, potresnih momenata, u jednom trenutku i borbom da se spase brak, a nakon rijalitija svi smo svedočili i konačnom krahu istog.

"Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki i Džogeri da bih se obračunala sa tobom!" Kija brutalno odgovorila na Slobinu prozivku

Naša ekipa ovim povodom pozvala je Kiju kako bismo saznali kako se oseća na dan kada bi sa bivšim mužem slavila dve godine, a po njenim rečima jasno se vidi da je nikakve lepe emocije ne vežu za ovaj datum.

Kija na Sejšelima, Foto: Telegraf

- Nemam razloga da slavim godišnjicu nečega što ne postoji. Mogu samo da slavim svaki dan što sam se oslobodila loših stvari u mom životu. Danas niti slavim, niti žalim, već uživam na Sejšelima jer tako i treba - rekla je Kija za Telegraf.

Podsetimo, Kija i Sloba još se nisu crkveno razveli, dok je građanski brak okončan 7. avgusta 2018. u Zrenjaninu, gde su se i venčali

VIDEO: Pre godinu dana Kija je ušetala u Zadrugu i napravila "istorijski haos"

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    26. septembar 2018 | 12:07

    Uzivaj kraljice i ne osvrci se ni na tren na nesto sto nije vredno tvojih suza. Onaj gore vec postavlja stvari na svoje mesto umesto tebe, tako da samo opusteno i uzivaj u zivotu 😊

  • Milan,

    26. septembar 2018 | 13:22

    Mala, krajnje je vreme da se spustiš na zemlju.Dosta laži, dosta prevara.Brzo može doći sve na naplatu.

  • Deysi

    26. septembar 2018 | 12:17

    Da je Slobodan samo malo bezobrazniji i da moze bar upola da se ponasa kao ona,sve bi bilo drugacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA