"Kamo lepe sreće da ne žive ovde!" Komšije Anabele i Andreja otkrile kako je živeti u naselju sa njima, pa progovorili i o Luni

- Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa - rekla je jedna komšinica

  • 14

Anabela i Andrej žive u stanu u Rakovici, Foto: A. Nalbantjan/Marko Jovanović

Anabela i Andrej Atijas fizički su se sukobili 11. septembra oko 23 časa u porodičnom stanu podno Košutnjačke šume. Od tada ne prestaje da se priča o njima, a komšije iz zgrade i ulice kažu da nisu iznenađeni njihovim ponašanjem, zbog kog su oboje te noći završili u policiji.

Iako nisu želeli da se fotografišu, ljudi koji žive u ovoj beogradskoj ulici podelili su svoje iskustvo i mišljenje o pevačici, njenom mužu, ali i Luni Đogani.

- Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije - rekla je jedna komšinica.

U obližnjem kafiću konobarica nije bila iznenađena nasiljem u njihovoj porodici.

Luna po izlasku iz Zadruge 1 nije živela sa njima, Foto: Telegraf

- Andrej ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront - rekla je konobarica.

Ostale komšije su rekle da ih lično ne poznaju iako žive u istoj zgradi, i da ih ne zanima da li se vole ili tuku. No, u restoranu gde Anabela povremeno jede sa ćerkama i suprugom su rekli da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive.

- Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje, nekad više, kako kad, ali obično su darežljive. Često svraćaju ili na piće ili na večeru - rekao je konobar.

Neki kažu da se Luna uobrazila posle Zadruge, dok drugi kažu da je oduvek bila takva.

Anabela nije želela krivično da goni muža, Foto: ATA images

- Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam videla samo jednok otkako je izašla iz Zadruge. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkako je izašla iz Zadruge, a evo opet tamo - rekla je komšinica iz njihove zgrade i dodala da je Anabela pod stalnom tenzijom.

- Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu, dok njen muž izgleda besan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi - rekla je komšinica za Blic.

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    27. septembar 2018 | 14:34

    E to je prava istina o Raziji i Ljuljeti odnosno porodici Djogaj!

  • joca

    27. septembar 2018 | 15:25

    Ovi kijevci jedva dočekali da opletu po Anabeli i Luni, A komšiluk kao komšiluk svoj hleb jedu tudju brigu vode. Odlika primitivnih ljudi.

  • Dade

    27. septembar 2018 | 14:39

    Upravo je to potvrda kakvo je stanje u porodici o cemu je govorila Lunjara u prosloj Zadrugi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA