≫ 

Anabela u strahu, ne zna kako će Luna reagovati kada čuje vest o razvodu: Plašim se da mi dete ne doživi nervni slom!

Anabela je nedavno preživela pravu porodičnu dramu, dok Luna o tome ništa još ne zna, jer boravi u Zadruzi

  • 39

Anabela Atijas, foto: Nikola Tomić

Anabela Atijas je podnela tužbu za razvod braka od supruga Andreja Atijasa kako prenosi "Blic", a sada se i prvi put oglasila nakon toga.

"Kamo lepe sreće da ne žive ovde!" Komšije Anabele i Andreja otkrile kako je živeti u naselju sa njima, pa progovorili i o Luni

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana preživela dramu u porodičnom domu, a njena ćerka Luna Đogani ne zna ništa o tome, budući da boravi u rijalitiju Zadruga 2.

Luna, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Luna i ja smo mnogo vezane, ne znam kako će reagovati kada čuje šta se desilo - istakla je Anabela za Svet, da bi potom dodala:

- Ona je veoma emotivna i ja jedina mogu da je smirim. Plašim se da se ne potrese ako joj napričaju tamo neke laži, neću da mi dete ni zbog čega doživi nervni slom.

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    29. septembar 2018 | 16:28

    Nesavesna majko, na ceru si trebala da mislis jos pre nego sto si se tukla sa muzem. Pre svega si trebala da mislis dok si otimala tog istog muza trudnoj zeni. Tvoja tuca nece bas toliko potresti ceru, jer i sama prakticira tucu u vezi, tako da je to kod vas nesto sasvim normalno i slatko. Mene vise brinu one dve maloletne devojcice kod kuce, koje su najverovatnije bile svedoci te tuce, samim tim izlozene prevelikom stresu. Sudeci po izgovorenom, mama trazi opravdanje da udje u Zadrugu i poprica sa cerom, da ova kojim slucajem ne bi dozivela nervni slom. A produkcija ce im naravno biti naklonjena. Pa gde sme glavna zvezda Zadruge da se potrese.

  • Beki

    29. septembar 2018 | 16:14

    Kaaarmaaa vraca se tek je pocelo

  • Coks

    29. septembar 2018 | 16:18

    Ne brini, navikla je na nervne slomove..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA