≫ 

Produkcija "Hepi" televizije se oglasila nakon neviđenog skandala koji je izbio kada je učesnik Parova uneo pištolj u vilu!

Benjamin Spahović je napravi pravu pometnju među učesnicima Parova

  • 27
Benjamin Spahović maše pištoljem ispred svojih cimera, Printskrin: Youtube

Benjamin Spahović prošle noći napravio je pravi haos u vili Parova, kada je mahao pištoljem i tako preplašio svoje cimere da je čak jedna devojka pala u nesvest.

Panika u Parovima! Benjamin besno mahao pištoljem, pokušao da izbaci novinarku iz vile, jedna devojka se onesvestila od straha! (VIDEO)

Benjamin je pobesneo nakon loših komentara koje je čuo o sebi, a onda je novinarku uhvatio za ruku i pokušao da izbaci iz vile dok je u rukama držao pištolj.

Povodom cele situacije kontaktirali smo produkciju "Hepi" televizije, a oni su nam objasnili da je u pitanju bila replika pištolja i da je Benjamin želeo samo da skrene pažnju na sebe.

- Oni su čitali neke komentare o njemu, neki su bili dobri, neki su bili loši... On je i ranije imao problema, njega stalno prozivaju novinari. Njegova porodica je bogata, brat mu je u zatvoru i stalno se provlači kroz štampu. Njemu nije zanimljivo kada je sve okej i onda je reagovao, a pištolj je replika. Sad smo dali da se pregledaju snimci i da vidimo ko je i kako uneo - rekli su iz produkcije "Hepi" televizije.

Pogledajte kako je Benjamin mahao pištoljem i time preplašio sve učesnike Parova:

VIDEO: Krenuo da opljačka radnju, i pobegao brže nego što je ušao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    29. septembar 2018 | 15:22

    Hitno ukidanje ove emisije parovi to nama nije potrebno.

  • 911

    29. septembar 2018 | 16:07

    Sve ih poslati na Gazivode...

  • M

    29. septembar 2018 | 13:38

    Dal oni misle da je neko toooolika bas budala da veruje u ovo? Pukli nacisto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA