≫ 

"Stanija je mene, zapravo, iskoristila!" Popularni glumac urnebesno "skinuo" Kristijana Golubovića! (VIDEO)

- Sve to što je ona pričala o meni to je mimo mene, jer su to neke priče koje je ona iskonstruisala sa tim svojim oboljenjima u glavi - rekao je glumac u ulozi Kristijana

  • 10

Glumac Vladimir Kovačević oduševio je svojim imitacijama Ace Lukasa, Kristijana Golubovića, Milomira Marića i Vlade Georgieva, a sada je na red došao i Kristijan Golubović.

Kako je aktuelna Zadruga 2, ali i njena učesnica Stanija Dobrojević, Vladimir je za potrebe emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" pokazao kako bi izgledao intervju koji bi za medije iz zatvora dao upravo Golubović.

Printskrin: Youtube/PRVA

- Sve to što je ona pričala o meni to je mimo mene, jer su to neke priče koje je ona iskonstruisala sa tim svojim oboljenjima u glavi. A ja, pošto sam čovek od integriteta, ne želim da dozvolim to, pa stoga i dajem izjavu - započeo je priču Vladimir, ali kao Kristijan.

- Dok sam ja bio u rijalitiju, ona je bila uz mene, kao kuca, potrčko i ona se tu sada meni, da prosti narod, guzi. Pričam joj o mojoj umetnosti, uvodim je u svoj život misleći da će ona da bude integralni deo njega. Ona mene tu zapravo koristi - govorio je glumac u ulozi Golubovića.

- Ja sam hteo da joj poklonim hiljadu lepih stvari, hteo sam da je nacrtam u jendom od svojih radova, zvao bih je, ne znam, "bubica" ili možda "med", ali ona je prema meni ispala više nego nekorektna - rekao je Vladimir kao Golubović.

Kako je Vladimir imitirao Kristijana i šta je kao Golubović rekao o Staniji pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momo

    30. septembar 2018 | 11:00

    Bravo Vladimire Kovacevicu, retko dobar glumac i imitator!

  • Majat

    30. septembar 2018 | 12:17

    Ovaj dečko mi je ulepšao dan definitivno! Stomak me još boli od smeha. Koji je ovo car! Sve najbolje mu želim!

  • Zmaj001

    30. septembar 2018 | 11:25

    Svaka mu čast pre dobro ga je skino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA