≫ 

Pomahnitali i izbezumljeni Rasta divljao na aerodromu, vređao i psovao! Kako se zove ptica koja jede leševe? (VIDEO)

Reper van sebe izgovarao gnusne uvrede

  • 14

Stefan Đurić Rasta danas je na beogradskom aerodromu divljao i urlao na medije bez ikakvog razloga.

"Tvoja mama divi se mom..." Rastu isprozivali zbog koncerta, a ono što je on javno odgovorio zgadilo se svima! (FOTO)

Rasta danas na aerodromu, Foto: Marko Jovanović

- Vi ste tetrebi! Kako se zove ptica koja jede leševe? - upitao je Rasta novinare, koji su se u tom trenutku našli na aerodromu.

Nakon što je reper zaključio da nema medijsku pažnju kakvu je verovatno očekivao, počeo je da vređa i da urliče bez ikakvog razloga.

Rasta sa menadžerom Markom Nikolićem, Foto: Marko Jovanović

Ovo nije prvi put da se reper u stadijumu nervnog rastrojstva ovako obraća pripadnicima sedme sile, izuzev u sitacijama kada su mu mediji potrebi kada pravi promociju svog rada ili rada nekog iz svoje produkcije. Osim toga, pre nekoliko meseci Rastin menadžer i brat njegove žene Ane Nikolić, Marko Nikolić, javno je na istom aerodromu odgurnuo novinarku Ljiljanu Stanišić i pretio joj, nakon čega je ona podnela tužbu zbog napada.

Uz malo botoksa i par čaša šampanjca u Rimu... Ana Nikolić se na 40. rođendan pohvalila luksuzom, Karleušin komentar će je spustiti na zemlju! (VIDEO) (FOTO)

Protiv Đurića se takođe vodi sudski postupak gde se navodi da je pre godinu dana fizički napao Slobodana Nešovića Loku, nakon čega je Rasta uhapšen i pušten da se brani sa slobode.

Loka vodi svoju borbu na sudu protiv Raste, Foto: Marko Jovanović

Osim toga, Rasta na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije i video snimke na kojima svojim pratiocima koji su uglavnom tinejdžeri koji slušaju ovu vrstu muzike, pokazuje kako redovno konzumira marihuanu.

Rastina objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/stefanrasta

Osim što postavlja ovakve stvari na Instagram, Đurić je u jednoj televizijskoj emisiji izjavio da bi mu bilo bolje kada bi sutra svoju ćerku Taru, koju ima sa pevačicom Anom Nikolić, više voleo da vidi sa džointom u ruci nego sa flašom vodke, nakon čega su ga mnogi u javnosti osudili.

Za ovakvo Rastino ponašanje danas nismo sigurni i pitamo se da li su mediji krivi zato što nije uspeo da napuni Arenu za koju je pričao da je celu rasprodao, i zato što su ga fanovi prozivali radi pevanja na plejbek...

Kako je sve izgledalo na aerodromu, pogledajte u videu na početku teksta! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA