≫ 

Kijina majka se pozdravila sa Kaćom Grujić na aerodromu, pa prokomentarisala nastup ćerke i bivšeg zeta Slobe! (FOTO) (VIDEO)

Kaća Grujić i Kijina mama srdačno su se pozdravile pri susretu na aerodoromu

  • 17

Pevačica Katarina Grujić i majka Kristine Kockar, Nadica Zeljković srele su se na beogradskom aerodromu, gde su se pri susretu srdačno pozdravile.

Nadica je čekala Kristinu nakon nastupa sa bivšim mužem Slodanom Radanovićem, a kada je ugledala Katarinu prišla je da je pozdravi.

Katarina Grujić i Nadica Zeljković, FOTO: Telegraf

- Dobar dan, Vi ste Kijna mama? Poštovanje, kako ste!  - pevačica je prepoznala Nadicu, a njih dve su se srdačno pozdravile i razmenile nekoliko reči.

Kija nikad raspoloženija stigla u Beograd, otkrila utiske posle prvog nastupa sa Slobom i priznala da li će opet zapevati sa njim! (VIDEO) (FOTO)

Nakon što se  Nadica pozdravila sa atraktivnom pevačicom pred našim kamerama ovrnula se na nastup svoje ćerke Kije i njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića. Nadica je imala prve informacije da je sve prošlo kako treba, ali nam je takođe otkrila da li se pribojavala kako će publika reagovati na nastup njene ćerke i bivšeg zeta. Kako je sve izgledalo pogledajte u našim video klipovima.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA