≫ 

Tamara i Sloba se snimali u provodu, pa zagrljeni zapevali pesmu koju mu je Luna posvetila! (VIDEO) (FOTO)

Starleta je na svom Instagram storiju objavljivala slike i snimke sa Radanovićem, na kojima se vidi da im druženje i te kako prija

  • 38

Pevač Sloba Radanović skrenuo je pažnju na sebe u Zadruzi kada je započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani i tako prevario suprugu Kiju Kockar pred kamerama.

"Ja nisam živa od kad me je tvoja ruka dotakla": Luna srceparajuće stihove posvetila Slobi! (VIDEO)

Nakon ovoga i Kija je ušla u Zadrugu, a onda je ovaj ljubavni trougao bio glavna tema u rijalitiju. Sloba je potom raskino vezu sa Lunom, a onda se razveo od Kije.

Međutim, nije dugo bio slobodan, pa je ubrzo počelo da se šuška da ima novu devojku sa kojom je objavljivao slike na Instagramu.

Da je Radanović uvek u društvu atraktivnih devojaka, svedoči još jedna objava na Instagramu, starleta Tamara Đurić objavila je slike i snimke na svom Instagram storiju iz zajedničkog provoda sa Slobom.

Tamara i Sloba su se na snimcima grlili i pevali pesmu pod nazivom "Samo se noćas pojavi" a koju je Luna posvetila upravo Slobi.

Tamara Đurić, Printskrin; Instagram/tamarastar8
Sloba Radanović, Printskrin; Instagram/tamarastar8

Tamarina objava na Instagramu, Printskrin; Instagram/tamarastar8

Podsećamo, Tamara je nedavno žestoko oplela po Kiji, a onda je prokomentarisala i Lunu, a da li je Tamara bacila oko na Slobu, ostaje da vidimo.

Video pogledajte na početku teksta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AH

    2. oktobar 2018 | 10:54

    Sada vidim zasto je Kija otresla Slobu i bila je kao i uvijek u pravu.

  • Jovana

    2. oktobar 2018 | 06:05

    E,Kristina na koga si bukvalno bacila 5 godina svog zivota

  • Dejana

    2. oktobar 2018 | 13:37

    Pljujuci Kiju i kaceci se Slobi na grbacu ova plastika ponovo zeli da bude bitna u javnom zivotu.Sloba je pristao na sve to radi sponzorisanja svoga spota od strane cuvenog Makarone.E moj Slobo,moze li nize.Ti bese ono Kijin najbolji prijatelj??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA