≫ 

Paklena noć u Parovima! Takmičar uzeo nož i hteo da naudi sebi, Dina pala u nesvest, ukućani se izbezumili od straha! (VIDEO)

Niko nije ni slutio da ih čeka ovakva noć u vili

  • 14

Prethodna noć u "Parovima" bila je jeziva! Dok je jedan ukućanin zgrabio nož u kuhinji pomišljajući na najgore, dogodio se i drugi incident, a jedna od takmičarki pala je u nesvest.

Sve je počelo u dvorištu kada je Spahović došao da priča sa Jovanom Novakov Šmizlom, a pored se nalazila Ilijana sa kojom je raskinuo.

Iva i Benjamin imali seks usred programa uživo, pokrivač spao sa njih, sve se videlo, a onda su usledile najgore uvrede za ženu! (FOTO)

- Šta ti hoćeš, droljo, ajde marš od mene! - vikao je Benjamin.

Printskrin: Dailymotion

- Pa da nećeš opet da me pljuneš? - pitala ga je Ilijana.

- Da, hoću - odgovorio joj je Benjamin, koji je potom i pljunuo Vagićevu. Nakon ovog incidenta, Ilijana mu se unela u facu i udarila ga, što je samo još više isprovociralo Benjamina.

Spahović je Ilijanu uhvatio za telo, pa je odgurao do zida, ali obezbeđenje je odmah odreagovalo.

Benjamin je poručio Božidaru Milovanoviću Boži da se skloni od njega.

- Ajde ti lažni prijatelju, pomeri se, ljubio si mi devojku večeras, sada mi ne trebaš - rekao je u besu Benjamin svom, do večeras, najboljem prijatelju.

Printskrin: Dailymotion

Božidar je potrčao u kuhinju, uzeo nož u želji da naudi sebi, ali obezbeđenje je odmah reagovalo, te je sprečilo učesnika rijalitija da naudi sebi.

Dina Galorini je pala u nesvest i morala je hitno da napusti vilu kako bi joj bila pružena pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    9. oktobar 2018 | 11:35

    Ljudi dragi da li ima neko ko ce reagovati na zabranu emitovanja ovakvih programa,strasno sta se gleada,HITNO NEKA NEKO OD NADLEZNIH U OVOJ ZEMLJI REAGUJE

  • Deff

    9. oktobar 2018 | 13:37

    Ovo ne ubedljivo najgora sezona i vise im niko i ne dolazi.. jedni isti gosti. Sve sto su gradili predhodnih godina srozali su na 3%gledanosti.. katastrofalno sta oni plasoraju u javnost..

  • spartanac80

    9. oktobar 2018 | 11:55

    bolest!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA