Karleuša u top bikiniju na Maldivima pokazala kako se igra fudbal, a onda je za kraj zabila takav gol da bi joj i Duško pozavideo! (VIDEO)

Jelena je pokazala šta sve zna sa fudbalskom loptom, dok ju je Duško sve vreme snimao

  • 8

Jelena Karleuša je u društvu supruga i ćerki Atine i Nike otputovala na odmor na egzotične Maldive. Budući da redovno obaveštava fanove o svim kretanjima, pop zvezda ih je i sada obradovala prelepim prizorima sa ove bajkovite destinacije. Međutim, to nije sve što je pokazala.

Karleuša otputovala iz Srbije: Kada vidite koju bajkovitu destinaciju je izabrala za odmor, zanemećete! (FOTO) (VIDEO)

Karleuša je rešila da se zabavi, pa je u drečavo zelenom bikiniju na peščanoj plaži sa ćerkom igrala fudbal, dok je njen suprug fudbaler Duško Tošić sve to snimao. I to ponosno, s razlogom!

Karleuša na Maldivima igra fudbal sa ćerkom, dok Duško snima, Printskrin: Instagram/duskotosic

JK je pokazala svoje obline, ali i zavidnu kondiciju i iznenađujuće veštine sa fudbalskom loptom, pa je za kraj dala jedan brutalan gol, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, Jelena i Duško sa ćerkama Atinom i Nikom odmor provode u najluksuznijoj vili na Maldivima, gde se cena noćenja po osobi kreće oko 4.000 dolara. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA