≫ 

Brenina "Robinja" je dobila nagradu za najbolji spot 1989. godine, a ove slike sa snimanja nikada niste videli! (FOTO) (VIDEO)

Tako to radi Lepa Brena!

  • 10

Malo poznati detalj iz biografije Lepe Brene je da je njen spot "Robinja" koji je snimila u Istanbulu u režiji Stanka Crnobrnje, i koji je predstavljen u filmu "Hajde da se volimo 3", dobio međunarodnu nagradu za video produkciju.

Nestvarni kadrovi gde Brena ide kroz Istanbul, ali i kadrovi koje je snimila ispred čuvene Aja Sofije, što je iziskivalo posebne dozvole, i produkcija kojoj bi i današnje doba pozavidelo, kao i nagrada koja je usledila te godine, uvrstili su Lepu Brenu u red svetskih umetnika.

Lepa Brena u Istanbulu/ Foto: Privatna arhiva

Po prvi put Brenina publika je imala prilike da muzičku zvezdu vidi sa sasvim malo šminke u kostimu i sa tokicom koji je potpisao čuuveni brend Teri Mugler.

Lepa Brena/ Foto: Privatna arhiva

Neke fotografije iz lične arhive govore i da je na setu bilo jako zabavno, kao što  je ova na kojoj je folk diva sela na stepenice da odmori sa ostatkom ekipe,  a jedna od retkih fotki je i slika na kojoj je Lepa Brena sa svojim venčanim kumom i menadžerom Rakom Đokićem, takođe nastala u Istanbulu.

Lepa Brena i ekipa tokom snimanja spota/ Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, koncert koji će Brena 20. oktobra održati u Areni već je rasprodat, pa je zbog velikog interesovanja publike u prodaju pušten i 21. oktobar, kada će najveća regionalna zvezda proslaviti 35 godina rada na estradi!

Lepa Brena 1989. godine/ Foto: Privatna arhiva

Evo i čuvenog spota koji svi dobro znate:

VIDEO: Evo šta nam je jednom prililkom otkrila Lepa Brena

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    9. oktobar 2018 | 19:20

    Ali i tada, polugola, uopste nije izgledala vulgarno. Valjda sto je sve to znala da iznese, sta li...

  • Zvincica

    9. oktobar 2018 | 19:22

    Svaka joj cast za karijeru!

  • Daca

    9. oktobar 2018 | 21:27

    Prelep spot i tada bio i dan danas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA