≫ 

Zvezdu serije "Istine i laži" obožavate, a ovi šokantni detalji o Joci malo kome su poznati (FOTO)

Dušan tumači lik Joce koji je publika zavolela upravo zbog Kaličaninove odlične glume

  • 0
Dušan Kaličanin, Foto: Instagram/dusankalicaninofficial

Glumac i baletan Dušan Kaličanin oduševio je publiku ulogom Jovana u popularnoj seriji "Istine i laži". Kaličanin tumači zanimljivog Jocu, koji je i te kako dughovit, prati trendove, velika je tračara ali je i dobra radnik i prijatelj svom šefu Radu Božiću koga tumači Svetislav Bule Goncić

Glumac, jedan od naših najboljih androgenih umetnika, je bio gost u emisiji Ognjena Amidžića, a naciju i voditelja je oduševio neverovatnom transformacijom i plesnim koracima.

Arsa iz serije "Istine i laži" imitirao Sašu Matića i pokidao, vrištaćete kad čujete priču sa Šabačkog vašara! (VIDEO)

Dušan Kaličanin, Foto: Instagram/dusankalicaninofficial

Dušan je bio meta napada i spekulacija, pričalo se da je homoseksualac i tranvestit, ali je on to demantovao tokom boravka u rijaliti programu "Maldivi". Kaličanin je u Maldivima otpočeo ljubavnu romansu sa Anom Jezdimirović sa kojom se čak i verio. Nekoliko meseci nakon što su napustili rijaliti par je raskinuo.

Kada je napustio rijaliti iz zdravstevnih razloga popularni Joca dobio je ponudu da snimi porno film, što je odbio. U Americi je bio uhapšen kada je zbog potreba uloge svoju kosu ofarbao u plavo, pa ga je policija privela jer se njegova slika u pasošu razlikovala od njegovog novog imidža. Nekoliko sati kasnije pušten je na slobodu.

Dušan Kaličanin, Foto: Instagram/dusankalicaninofficial

Dušan, rodom iz Niša, završio Fakultet umetnosti u Prištini, magistrirao je komunikologiju i upisao doktorske studije. Pet godina je trenirao karate i nositelj je braon pojasa, a uspešno se bavio i streljaštvom.

VIDEO: Jedan dan sa pobednicom Zadruge 1, Kijom Kockar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA