≫ 

Svi su danas uz nas dok slavimo pobede, a kada smo brojali poraze bili smo samo ti i ja! Buba Koreli emotivnom porukom čestitao Jali rođendan (FOTO)

"Nekad bitka je preča nego celi rat, nekad armija nije što je jedan brat", poručio je Buba

  • 3
Buba i Jala jedan drugom najbolji su prijatelji, Printskrin: Instagram/jalabrat

Pre nego što su postali najpopularniji dvojac na ovim prostorima, Buba Koreli i Jala Brat prošli su trnovit put, a do sada su u nekoliko navrata to i javno istakli.

Bubu i Jalu svi dobro znate, a evo kako izgledaju njihove žene! (FOTO)

Jasmin Fazlić i Amar Hodžić, kakva su im prava imena, jedan drugom od prvog dana su nesebična podrška, a koliko se vole i poštuju dokazuje i to što jedan drugog smatraju jedinim iskrenim prijateljem u bratom, u moru ljudi koje poznaju.

Buba je to pokazao i ovaj put, u čestitki povodom Jalinog rođendana, uz koju je objavio i njihovu fotografiju - prvu zajedničku na kojoj se smeju.

Na ovoj slici smo se prvi put nasmejali, ti i ja, skupa (sa starim zubima). Od dana kada smo se upoznali, pa do sad, sve se promenilo, osim onog najbitnijeg, a to je da si brat moj i iskreno ja ne bih bio tu gde jesam danas da nije bilo tebe - počeo je Buba.

Buba i Jala na koncertu na Tašmajdanu, Foto: Marko Jovanović

- Svi su danas uz nas dok slavimo pobede, a kada smo brojali poraze nekako smo uvek bili tu samo ti i ja - "vidim tebe kad se gledam u ogledalu"... Kažu da se pravi prijatelji u nevolji poznaju, ako je tako onda si ti jedini pravi prijatelj kojeg imam, jer kad su mi maltene svi okrenuli leđa ti si i dalje bio tu za mene. Hvala ti što nisi digao ruke od mene... Dužnik sam ti za celi život, a ti znaš zašto - nastavio je Buba.

Prva zajednička nasmejana fotografija Bube i Jale, Foto: Instagram/bubacorelli

- Svi misle da nas poznaju, a samo mi znamo koliko nam je trebalo truda i rada da dospemo do ovog gde smo sada, kao i to gde ćemo tek biti! Volim te najviše na svetu sa svim tvojim vrlinama i manama, i molim te ostani zauvek to sto jesi ... "Nekad bitka je preča nego celi rat, nekad armija nije što je jedan brat" - završio je reper.

Usledile su brojne čestitke za Jalin divan dan, a nekoliko drugara mu je u ponoć priredilo iznenađenje u obliku vatrometa.

Međutim, torta koju je dobio od žene Alme oduševila je sve!

Torta je crno-zlatna, sa zlatnom krunom na vrhu, a na dnu je ispisano "Ljubavi srećan rođendan".

Torta koju je Jala dobio od žene Alme, Printskrin: Instgaram/jalabrat

Maja o Džali i Bubi, ali i duetu sa Kijom:

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ndejan

    16. oktobar 2018 | 11:06

    A ko su ovi, ako nije problem?

  • lol

    16. oktobar 2018 | 10:51

    Pomislio sam da mu je ovo Buba cestitao "ljubavi srecan rodjendan" a onda procitah da je to zena cestitala.

  • Licemer

    16. oktobar 2018 | 20:38

    Da nije glupog naroda jos bi bili sa starim zubima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA